TOP-5 artikkelit vuonna 2016

Hyvä lukijani,

olen tehnyt TOP-5 listoja eri urheiluseuroille ja myös asiakkaille selvityksiä miten, missä, milloin, millaisilla päätelaitteilla ja kuinka heidän nettisivujaan on luettu. Vuoden 2016 osalta tein nyt saman selvitykset www.doaudit.fi sivujen osalta, semminkin kun tilastot tulevat automaattisesti sekunnin tarkkuudella.
Vuonna 2016 on julkaistu monia juttuja ja niistä tässä hieman koostetta käytön osalta.
[ess_grid alias=”2016″][/ess_grid]
DoAuditin sivuilla kävijöistä 7 % käytti tablet-laitetta, 25 % puhelinta ja loput 68 % tulivat sivustolle tietokoneella. Apple iPhone ja Apple iPad kattoivat 58 % mobiilikävijöistä joten Omenan ylivaltaa kuten monilla muillakin sivustoilla on. Nokian, Samsungin ja Microsoftin tableteille ja puhelimille jäi siis käytännössä hyvin pieni osuus sivustolle tulijoista.
Desktop – laitteilla vastaavasti Windowsin ylivalta oli tosi selkeä, 61 % kaikista kävijöistä käytti Microsoftin käyttöjärjestelmää. Android ja iOS jakaantui hyvin tasaisesti eri versioiden ja eri valmistajien kesken. Windows 10 oli yleisin käyttöjärjestelmä, 45 % kävijöistä käytti sitä, 25 % Windows 7 – versiota ja Windows Vistalla tultiin 11 % osuudella. Koko vuoden  aikana Windows 10 % – osuus kasvoi selvästi kävijöiden osalta.

TOP-5 artikkelit vuonna 2015

Ja mitkä olivatkaan TOP-5 jutut vuoden 2016 aikana? Eniten luettiin vuonna 2015 näitä juttuja:

  1. Apple iPhone vastaajan määrittäminen – Puheposti siis
  2. Windows 10 julkaistaan kesällä 2015 => 1. vuosi “ilmainen” päivitys
  3. Windows 10 päivityspolut
  4. Windows 10 julkaisu – 10 +1 asiaa jotka hyvä tietää
  5. Windows 10 Technical Preview suomeksi – käyttökokemuksia

TOP-5 artikkelit vuonna 2016?

Ja mitkä olivatkaan sitten TOP-5 jutut vuoden 2016 aikana? Eniten luettiin näitä juttuja 1.1. – 2212.2016 välisenä aikana:

  1. Windows 10 kielipaketti? Ja eri kielet Windowsissa?
  2. Apple iPhone vastaajan määrittäminen – Puheposti siis
  3. Windows Vista => Windows 10 päivitys
  4. EM-futis 2016 veikkaus
  5. Windows 10 julkaisu – 10 +1 asiaa jotka hyvä tietää

 
Kuten näkyy, muutama juttu sellaisia jotka ajankohtaisia kahden vuoden ajan. Erityisesti Windows 10 – hakuja ja artikkeleita etsitty DoAuditin sivuilta. Mutta se onkin mitä hyvin pitkälle sovelletaan asiakasympäristöissä.

Kysymyksiä?

Kuinka itse voit seurata sivustoja ja kuinka esimerkiksi DoAuditin sivuston eri ominaisuuksia on tehty? Kysy lisää, teen osana IT auditointia samalla myös konsultointia kuinka käytät hyväksi uusinta tekniikkaa.
terveisin Jari
[poll id=2]