Windows 8.1 ilmestyy siis 17.10.2013 klo 14 Suomen aikaa

Moi,
muutama on jo asentanut Windows 8:n päivityksen sopimusasiakkaana ja heillä käytössä Windows 8.1. Tostaina 17.10. klo 14 alkaen Windows Storen kautta Windows 8:n päivittävät käyttäjät saavat samalla käyttöönsä suoraan Windows 8.1:n uusimman version. Se sisältää myös jo nyt julkaistut, Windows 8.1 GA Rollup A -nimellä kulkevat ohjelmavirhekorjaukset ja ulkoasuparannukset. Ne innokkaat ja aktiiviset käyttäjät jotka jo käyttävät Windows 8.1-versiot voivat hakea Windowsupdaten kautta päivitykset.
Japa - Windows 8.1 Preview aloitusnakyma

Perjantaina ja ensi viikon maanantain jälkeen on parisenkymmentä konetta Windows 8.1 – ajassa ja varmaan ilmenee uusia kohtia. Puolet on päivityksiä Windows 8 > Windows 8.1 – versioon mutta erityisesti Windows 7 – näivitykset ne joiden osalta kannattaa kysellä lisää ensi viikolla.
Windows 8.1 – terveisin Jari