EM-futis 2016 veikkaus 10.6. – 10.7.2016

11.7.2016 info

[su_animate]Onneksi olkoon Joel![/su_animate]

8-vuotias osasi laittaa Portugalin ja Ranskan täysin oikeaan järjestykseen ja nousi jaetulta 6. sijalta kärkeen. Lopullinen pistetaulukko löytyy tästä linkistä.

Joel, Pekka Vi, Pekka Va ja Hannu J sekä Manu M ja Matsu H > palaan asiaan lähiaikoina.

Kiitoksia kaikille veikkaajille!

terveisin Japa

9.7.2016 info

Alla spekuloitavaa pistelaskuun su-illaksi:

loppuottelu-spukulaatiot-ranska-portugali2Teitä on kaikkiaan 4 Portugalia veikannutta ja 7 Ranskaa veikannutta. Vaikka olen tehnyt tietokantoja niin en tajunnut alkuun ottaa huomioon että jossain vastauksissa on useampi kuin yksi oikea vastaus (esim. mikä maa tekee eniten maaleja alkulohkossa). Tottakai silloin Unkarista ja Walesista sai oikean merkinnän…

Itselläni Englanti häviää finaalin, Saksa voittaa + Saksasta tulee maalikuningas joten yksinkertaisella matematiikalla en voita 😉 Mutta maalikuningashan tekee 8 maalia ja finaalissa 3 maalia, siinä allekirjoittaneen viiden viimeisen kohteen veikkaukset joten Atleticon mies tekee kaksi maalia ja kullan vie siis Gallian kukot, eikö vaan?

terveisin Japa

7.7.2016 info

Portugali – kisojen viihdyttävintä futista? – on finaalissa. Saako CR7 12 vuoden takaiselle pettymykselleen ilonkyyneleitä, sen näemme sunnuntain finaalissa.

Saksa ja isäntämaa Ranska ratkaisevat toisen loppuottelijan. Nyt seuraa “luova fyysinen tauko”, käyn Sulkavan suursouduissa ja palaan linjoille sunnuntaina. Katso uusin tekoseni liitttyen urheiluun klikkaamalla kuvaa:

osanottajaluettelo-2016-etusivu

Tiiserissä tietokoneella katsottaessa HINA soutaa yhden Partalansaaren kierron & matkan varrella olevan lossin ohitse. Tänä vuonna #suursoudut menoamme voi seurata GPS-seurannassa numerolla #19.

Soutaa ja Huopaa terveisin #24

4.7.2016 info

Vasemman puolen pelikaavion osalta Portugali – Wales välierästä kukaan ei ole laittanut finaaliin Walesia. Eli siitä ei tule kenellekään pisteitä voiton tai hopean osalta. Portugali on finaalissa yhteensä viidellä (5) tietäjällä. Yksi heistä eli Jarmo P tietää Portugalin häviävän finaalin ja neljä (Jussi R, Joel P, Petri V ja Sampo V) ovat takuuvarmoja että Portugali vie koko potin.

Oikean puolen kaaviosta Saksaa veikannut niin moni että ei spekuloida sillä. Samoin Ranskan pääseminen finaaliin monessa paperissa esillä. Eli välierän lopputulos vaikuttaa tosi paljon. Entäpä jos Islanti olisi finaalissa? Jouni T on laittanut Islannin finaaliin mutta täysosuma jää Jounin mielestä koska hopeapahan ei ole häpeä, vai mitä Jouni T? Islannin voittoa ei ole kukaan veikannut/tietänyt. Ratkeaako myös välierät ja finaali vastaavilla “tiputuksella”?

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=8N4jeSJg7uA” rel=”no” theme=”light”]

1.7.2016 info

Puolivälierät jatkuvat. Portugali edelleen ilman voittoa varsinaisella peliajalla mutta välierissä. Ja voitte pikagallupin puolivälierien osalta tehdä edelleen tästä linkistä.

29.6.2016 info

Kyllä, voitte tehdä pikagallupin puolivälierien osalta… tästä linkistä.

terveisin #24

27.6.2016 info

#brexit vai #exitonly? Hulluu touhuu…. käytiin tänään Gibraltarilla. Ruoan hinta nousi kesken ruokailun! Punta valuu alas päin jatkuvasti. Rahan vaihtajat vaihtoivat kursseja iltapäivällä. Burger Kingissä ateria 12,20 €uroa #huhhuh.

[su_qrcode data=”https://www.doaudit.fi/emfutis2016/pistetilanne” title=”Minne viekään?” margin=”10″ align=”center” link=”https://www.doaudit.fi/emfutis2016/pistetilanne/” target=”self” color=”#006cc5″ background=”#f5f5f5″]

Espanja ei ainakaan voita (9 veikkaajaa), Englanti tiukoilla (3 veikannut mestariksi) ja hopealle ei myöskään tule Venäjä (1 veikkaaja). Islannin unelma elää jos voittavat #brexit #emfutis porukan… kuten tekivät!

26.6.2016 info

Päivitän pudotuspelien tuloksia tähän linkkiin.

terveisin Japa


Juhannuksen kunniaksi:

Quiz Cat: No Quiz found

Tervetuloa seuraamaan EM-futis 2016 veikkausta ja sen etenemistä. Alta löytyy tasaisin väliajoin erilaisia tilastoja ja knoppeja veikkauksen osalta.

Pistetilanne

Lohkojaot

Ja oikealla sivupalkissa on haku-kentän alla Pallo hukassa? (Etsi toiminto koko sivustoon) alapuolella on sininen laatikko jossa taustalla valkoinen teksti: EM-futis 2016 (ja numero) minkä alta löytyy erilaisia veikkaukseen liittyviä yhteenvetoja. Sieltä löytyy myös Pistetilanne.

terveisin #24 Jack Ridge, virallinen tuloslaskija

[su_label]Huom![/su_label] Mistä löydän oman veikkausrivini? Se tuli sinulle saman tien kun teit rivin ja painoit Lähetä nappulaa. Posti saapui Jari Harjun nimissä, otsikolla ” Sinun rivisi – Jalkapallon EM-kisaveikkaus 2016”. Jos et löydä hakutoiminnolla oman postilootasi Saapuneet, Poistetut, Roskaposti yms kansioista, laita viestiä niin hoidetaan tiedoksi uudestaan rivisi.

[easy-pricing-table id=”141481″]

25.6.2016 info

Jatko-ohjelma on siis seuraava:

tie-finaaliin-em-kisat-2016
10.7. Pariisissa finaalissa ovat…

Nuo voi katsoa ja tarkistaa omaa riviään. Venäjä päästi eniten maaleja, sitä ei kukaan tiennyt, eikä Wales tai Unkari juuri tullut mieleen mikä maa paukuttaa alkulohkossa eniten maaleja.

[su_list icon=”icon: check-circle-o”]

[/su_list]

Nyt katsotaan ketkä etenevät jatkoon ja miten tilanne kehittyy, Siellä on paljon oikealta tulevasta kaaviossa yhdistelmiä joita ei saa millään finaaliin. Belgiaa ja Portugalia veikanneet siis vahvoilla lopullisessa pistetilanteesta?

[su_quote]Pudotuspelit alkakoon![/su_quote]

23.6.2016 info

Onko Wales tai Unkari eniten alkulohkossa tehnyt maaleja? Siihen saadaan selvyys to-aamuna. Ja kuka päästää vähiten, kuka tekee vähiten maaleja alkulohkossa? Kaikki selviää aikanaan kuten sekin oliko Zlatanin ke-illan peli hänen viimeisensä…

Vedetään happea ja lauantaina 25.6. jatkopelit.

[su_highlight background=”#fff099″]Hyvää juhannusta kaikille![/su_highlight]

 

22.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Islanti – Itävalta 2 – 1 1
Unkari – Portugali 3 – 3 X
Italia – Irlanti 0 – 1 2
Ruotsi – Belgia 0 – 1 2

[/su_table]

Lohkot E ja F saadaan päätökseen keskiviikkona. Portugali ja Italia omissa otteluissa todella selviä suosikkeja mutta miten käy Islannin ja Ruotsin? Neljällä pisteellä pääsee käytännössä jatkopeleihin.

21.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Pohjois-Irlanti – Saksa 0 – 1 2
Ukraina – Puola 0 – 1 2
Kroatia – Espanja 2 – 1 1
Tsekki – Turkki 0 – 2 2

[/su_table]

Lohkojen voittajat ja kuinka veikattu, löytyvät siis tästä linkistä. Pelitilanteeseen lasketaan noitakin mukaan sen mukaan miten “tuloslaskija” vaan käy päivittämässä tietokantaa.

Miten veikattu? 65 Saksan puolesta, yksi Pohjois-irlannin puolesta. Toisessa pelissä 47 kertaa Puola voittajaksi, 11 on varma siitä että Ukraina vie taiston. Ja 12 pitää tasapeliä varmana joten hajonta jatkuu.

Lohkovoittajaksi yhtä vaille kaikki laittaneet Saksan omassa C-lohkossa. Yksi vannoo Puolan nimeen!

D-lohkossa Espanjan puolesta liputtaa 50 kisailijaa mutta Kroatian puolesta vain kolme (3). Tsekin ja Turkin välinen kohtaaminen ympäripyöreä (12-23-35) joten hajontaa ja sijoituksien muutoksia tulossa.

D-lohkossa vannotaan Espanjan voittoon 62 kertaa ja loput Kroatian lohkovoiton kannalla.

 

20.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Slovakia – Englanti 0 – 0 X
Venäjä – Wales 0 – 3 2

[/su_table]

60 veikkaajaa on sitä mieltä että Englanti voittaa Slovakian. 41:n tietäjän mielestä Venäjä vie jälkimmäisen taiston. Ma-ilta näyttää miten tässä lohkossa sitten käy.

Lohkovoittajaksi laitettu myös 60 kertaa Englanti, kerran Slovakia ja loput Venäjän puolella. Hajontaa tulee siis tässäkin, 2 pistettä jaossa lohkovoittajan osalta.

19.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Romania – Albania 0 – 1  2
Sveitsi – Ranska 0 – 0  X

[/su_table]

Ensimmäisen kierroksen viimeiset pelit pelataan samaan aikaan ja lohkon tilanne on selkenemässä. Ranska jatkaa mutta mitkä muut maat menevät jatkoon? Parhaita lohkokolmosia siis jatkaa aika liuta, ja älkää kysykö miten jatko-ohjelma menee…

[su_label]Huom![/su_label] Lohkojen A – F – kuka paras omassa lohkossa => Lohko-ykkösenä jatkoon menee…

18.6.2016 info

[su_label]Huom![/su_label] Jukolan viesti Raipossa ja Venlojen viestin lähtö la klo 14 – ekaan mutkaan pellon päähän ja K-pisteelle…

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Belgia – Irlanti 3 – 0 1
Islanti – Unkari 1 – 1 X
Portugali – Itävalta 0 – 0 X

[/su_table]

58 veikkaajaa sanoo Belgian vievän päivän avaustaiston. Islanti – Unkari on ympäripyöreä (27-16-27) ja Itävallan voittoon uskoo Tommi S. Neljän mielestä Itävalta venyy tasapeliin ja Ronaldon kiukkuilusta huolimatta 65 uskoo Portugalin pöllyttävän Wieniä pääkaupunkinaan pitävän maan.

17.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Italia – Ruotsi 1 – 0 1
Tsekki – Kroatia 2 – 2 X
Espanja – Turkki 3 – 0 1

[/su_table]

Usko Ruotsiin Italiaa vastaan on vahva koska veikkaajista Tommi K ja Jouni T ovat ne jotka näin ovat rastittaneet. 62 kisailijaa uskoo Italiaan. Tsekki – Kroatia hajoittaa totaalisesti koska kaikkia vaihtoehtoja veikattu tasaisesti (15-24-31). Espanjan voiton kannalla 65 ja tasapelin kannalla 5 veikkaajaa joten kukaan ei ole laittanut Turkkia myöhäisillan voittajaksi.

16.6.2016 info

[su_label]Huom![/su_label] Onko laitonta? Mielestäni ei koska raha ei vaihda omistajaa, ainakaan tässä futisveikkauksessa. Lue lisää tästä linkistä.

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Englanti – Wales 2 – 1 1
Ukraina – Pohjois-Irlanti 0 – 2 2
Saksa – Puola 0 – 0 X

[/su_table]

Englanti voittaa? Näin uskoo 65 osallistujaa. Ukrainan ja Pohjois-Irlannin koitos on ympäripyöreä (29-23-18) ja saksalaisia kannustaa voittoon 62 kaikkiaan 70 pelurista. Seitsemän uskoo Puolan venyvän tasapeliin ja pakko tarkistaa >> Jouni T on sitä mieltä että Puola vie taiston vierasvoitolla.

[su_label]Huom![/su_label] Jari? Sehän on tämän kisan yleisin etunimi. Voit etsiä muitakin kaimoja pistetaulukosta.

15.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Venäjä – Slovakia 0 – 1 2
Romania – Sveitsi 1 – 1 X
Ranska – Albania 2 – 0 1

[/su_table]

Ranska – Albaniaan kaikki tietäjät? ovat laittaneet siis Ranskan voittajaksi. Se onko se Islannin tapaan yllätys, jää keskiviikkoillan myöhäiseksi iloksi, eikö vaan?Romanian voittoon uskoo 12 veikkaajaa ja Sveitsin voittoon 33 tietäjää. Venäjän voittoon luulee 49 osallistujaa olevan oikean merkin ykkönen.

14.6.2016 info

[su_table]

Itävalta – Unkari

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Itävalta – Unkari 0 – 2  2
Portugali – Islanti 1 – 1  X

[/su_table]

Tiistain osalta Itävalta hienoinen suosikki Unkaria vastaan, tasapeliä veikkaa myös moni. Illan myöhäisottelussa Portugali voittaa 96 %:n todennäköisyyydellä veikkaajien mielestä.

[su_label]Huom![/su_label] Veikkaajista yksi toimitti 6.6. klo 01:04 rivinsä, ma-ti välisenä yönä. Eniten veikkauksia tuli ylipäänsä klo 21 – 22 välisenä aikana.

13.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Espanja – Tsekki 1 – 0 1
Irlanti – Ruotsi 1 – 1 X
Belgia – Italia 0 – 1 2

[/su_table]

Maanantaina 13.6. osalta EM-futiksen ohjelmassa on kolme ottelua.

 • 63 veikkaajaa arvioi Espanjan voittavan Tsekin
 • Irlanti – Ruotsi, tasan 25:n mielestä mutta 36 uskoo naapurimaamme vievän voiton
 • Belgia – Italia tasaisin pari ja ma-illan kliimaksina (1-X-2: 12-26-32)

[su_label]Huom![/su_label] Tämän veikkausrivin teki 70 osallistujasta viisi (5) Apple iPadilla ja neljä (4) iPhonella. Eli sivusto toimii erinomaisesti mobiililaitteella, niin pysty- kuin vaakasuoraan – kokeile vaikka!

12.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Turkki – Kroatia 0 – 1 2
Puola – Pohjois-Irlanti 1 – 0 1
Saksa – Ukraina 2 – 0 1

[/su_table]

Sunnuntain ohjelmassa on kolme ottelua ja veikkaajien mielestä näin käy:

 • Turkki – Kroatia tasaisesti kaikkia veikattu, ympäripyöreä lopputulos (1-X-2: 15-33-22)
 • Puola – Pohjois-Irlanti: 54 veikkaajaa sanoo että Puola vie taiston
 • Yksi veikkaaja on varma että Ukraina voittaa, muut 69 ovat toista mieltä

[su_label]Huom![/su_label] Finaalin maalimääräksi 90 minuutin jälkeen kukaan ei ole veikannut että se on 0-0. Tottakai voidaan mennä jatko-ajalla ja vaikka mentäisiin, Saksa sen näyttää vievän ylivoimaisen enemmistön mielestä.

11.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Albania – Sveitsi 0 – 1 2
Wales – Slovakia 1 – 0 1
Englanti – Venäjä 1 – 1 X

[/su_table]

Lauantain osalta Albania – Sveitsin yleisin merkintä on vierasjoukkueen voitto (50 veikkausta) , Wales – Slovakia päättyy tasan (39 veikkausta) ja illan myöhäisottelussa Englanti voittaa Venäjän (52 tietäjää). Katsotaan miten käy.

[su_label]Huom![/su_label] Tämä veikkaus avattiin su 5.6. klo 10:32 ja ensimmäinen rivi tuli su 5.6. klo 12:09 Juha H:n toimesta. Viimeisin rivi tuli Jarmo H:lta pe 10.6. klo 21:48 hyvän selityksen kera (kiire päivä, luin klo 21:15 ja vieläkö ehtii… unohdin). Veikkausrivi on mukana, ei oltu edes toivuttu tuosta 18-vuotiaasta Ruotsin laulajatytön esityksestä…

10.6.2016 info

[su_table]

Ottelut Lopputulos Oikea merkki
Ranska – Romania 2 – 1 1

[/su_table]

kisat on saatu avattua Ranskan ja Romanian välisellä ottelulla. 1. ottelun osalta siis yhteensä 70 riviä ja näin jälkikäteen katsottuna:

 • 66 veikkaajaa tiesi että Ranska voittaa
 • 1 kertoi Romanian voittavan
 • 3 luuli että tasapeli on aina avausottelun lopputulos

Koska kisat ovat alussa, 66 henkilöä johtaa tällä hetkellä kisaa!

[su_label]Huom![/su_label] Tilastoknoppi: KAIKKI, 70 veikkaajaa siis, ovat yksimielisiä että 15.6. klo 22 ottelu Ranska – Albania päättyy kotijoukkueen voittoon. 14.6. Portugalin ja Islannin välisessä ottelussa 67 on varmoja että Portugali vie ko. taiston. Ja 12.6. Saksa voittaa Ukrainan yhtä vaille kaikkien mielestä.


Hyvä lukija ja veikkaaja,

Veikkausrivejä, kaikki oikeita?, saapui määräaikaan mennessä 74. Tietokannan tarkistuslaskennan jälkeen yksittäisiä rivejä on 70. Tarkempaa jakaumaa mm. eniten/vähiten tilastojen osalta, ketä veikattu mestariksi, mistä maasta maalikuningas yms. – lisää Jukolaa alustavalla viikolla (viikko 24).

[one-half-first]Veikkauksissa ylitetty 30 veikkaajan määrä tiistaina 7.6. iltapäivällä, hienoa!

Mukaan mahtuu, et ole saapunut vielä Internetin viimeiselle sivulle.[/one-half-first][one-half]Veikkausrivejä on tullut mm. Saipan? kannattajilta Parikkalasta, Taavetista, Kylmälästä, Miehikkälästä, Taipalsaarelta, Imatralta ja Lappeenrannasta. Osan sijaintia en edes tiedä…[/one-half]

 


… oikea totuus löytyy Sami Hedbergin suusta kuitenkin futiksesta?


Jalkapallon EM-kisat ovat kovatasoisemmat kuin MM-kisat ja nyt Sinulla on mahdollisuus olla tietäjä. Täytä alla oleva Sinun mielestäsi oikea rivi ja laita se tulemaan.

Osallistumismaksu on nolla Euroa ja parhaat kolme palkitaan seuraavasti:

 1. palkinto 2 kpl Saipan ensi kauden istumakatsomon pääsylippuja runkosarjan otteluun
 2. palkinto 1 kpl Saipan ensi kauden istumakatsomon pääsylippu runkosarjan otteluun
 3. palkinto 8 Gt muistitikku hyödyllisine apuohjelmineen
 4. palkinto – kisan viimeiselle siis! HINAn vuoden 2013 Suursoutujen paita (käytetty kerran noin kuuden tunnin ajan, mutta pesty…)

Päivitän tätä sivustoa ja osallistujia sen mukaan kun hyväksyttyjä ja vahvistettuja rivejä ilmestyy. Jokainen veikkaaja saa vahvistuksena oman rivinsä myös sähköpostitse heti kun lähettää oman veikkausrivinsä.

Huom! Rivisi vahvistetaan vielä erikseen jotta olet tietoinen että rivisi on myös lisätty seurantaan päiväkohtaisten seurantojen osalta. Järjestäjä rajaa oikeuden hyväksyä rivit sen mukaan onko osallistujalla ylipäänsä oikeasti mahdollisuus käyttää Saipan liput pelikauden 2016 – 2017 aikana.

Viimeinen ajankohta on veikkauksella yhtä minuuttia ennen kisojen avausottelua eli 10.6.2016 klo 21:59 mennessä.

Onnea veikkaukseen!

terveisin #24

PS: tässä UEFAn Euroopan ranking josta voi katsoa mikä on sijoitus ennen pelejä:

[table id=8 /]

ja nyt veikkaukseen:

GravityView - Profiles

 • Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, gif, png, Max. tiedoston koko: 32 MB.