Windowsin salasana hukassa? Macin salasana hukassa?

[one-half-first]

Ylläpitäjän ja/tai käyttäjän salasana unohtunut Windows 8-, Windows 7-, Vista- tai XP-koneesta? Salasanaa ei kukaan tiedä/muista Ubuntuun? Ylläpitäjän salasana hukassa Macin Mavericksista (10.9 versio), Vuoristoleijonasta (Mountain Lion, 10.8 versio),  Leijonasta (10.7 versio) tai Macin Lumileopardista (10.6 versio)?[/one-half-first]

[one-half]Ja lisäksi kenties on Mozilla Firefoxissa ja/tai Internet Explorerissa täppä päällä “muista salasanat”. Samoin Outlook Expressissä, Windows Mailissa ja Outlookissa samoin käytetty “muista salasana” valintaa. Ja nyt emme muista mitään tai osaa noista![/one-half]

 

Onnistuu, tarvitaan osaamista ja osin erikoistyökaluja. Mutta turhaa asentaa kokonaan uudestaan esim. käyttöjäjestelmää.

Mitä muuta teen?

DoAudit_mainos_lehteen_kevat2014

Ja luonnollisesti NDA – Non-Disclosure Agreement ja lex Nokia-asiat otetaan huomioon toimeksiannoissa.

Muutama esimerkki tässä ja tässä.

Lisätietoa allekirjoittaneelta. Ota yhteyttä!

terveisin Jari