Gutenberg, MS Office365, WordPress 5, … – Talvi 2018 asiakasinfo julkaistu

Arvoisa Lukijani,

talvi 2018- asiakasinfo on ilmestynyt, marraskuun alussa kun koulujen syyslomat ovat ohitse. Talven osalta ainakin http => https muutokset ovat selviä jotka käyttäjät näkevät Google Chrome selaimen osoitepalkissa. Siitä voi kysyä lisää allekirjoittaneelta.

Gutenberg tulee – oletko valmis?

Olen edelleen syksyn aikana tutustunut ja opiskellut “kirjapainotekniikkaa” – ei oikeasti kuitenkaan – vaan Gutenberg editorilla tehnyt MM-2018 jalkapalloveikkauksen ja syksyllä alkavana perinteisen liigaveikkauksen kera WordPress – asioita. Jos tarvetta todellakin pintaa syvemmältä WordPress – asioissa tarvetta, ota yhteyttä. Gutenberg tulee WordPress 5.0 – julkistuksen yhteydessä vakiona. Nyt mennään versiossa 4.9.8. (tilanne 1.11.2018).

terveisin Jari

PS: Lue viiden (5) takaa artikkelini Lontoon 2012 kisoista – Twitterlandia ja Interlandia. Kirjoitus on siis 31.7.2012 tehty kun luet sitä. Miti samalla miten ja mitä muuttunut kuudessa vuodessa.

Entä talvella 2018?

Voit lukea mietteitäni aiheesta talvi 2018 – asiakasinfosta, aiheina mm. Microsoft 365,  SSL asiat, Gutenberg, WordPress 5.0 ja erityistoimeksiannot.

Ota rohkeasti yhteyttä!

marraskuun alun 2018 terveisin Jari