Digilehti ja uudet ominaisuudet

Moi,

olemme aikojen saatossa tehneet kunnollisen digilehden (ei siis Adobe PDF-tiedostoa joka liitetiedostona tai linkkinä WWW-sivuilla) jossa on mukana halutessa graafisen ilmeen mukainen väritys, sisällysluettelo (TOC – Table of Contents) sekä luonnollisesti haku malliin anna min. 3 merkkiä ja alkaa tuomaan hakutuloksia koko digilehdestä.

Tiedoksi että uusin versio ilmestyi ja tein uusiksi jääkiekkokirja 2020 – 2021 uudella versiolla Lukko – TPS finaalisarjan pelin ratkaisujen hetkellä eilen. Lopputulema edelleen erinomainen ja toimii millä tahansa nykyaikaisella päätelaitteella – pystyyn tai vaakaan:

Jos ja kun tulee tarvetta esitteen, toimintasuunnitelman, toimintakertomuksen tai muun opuksen osalta (jääkiekkokirja on siis 571 – sivuinen tiiliskivi) saada se hakutoiminnon kera osaksi omia WWW-sivustoja niin kysele allekirjoittaneelta lisää.

digilehti – terveisin Jari

= = = =

Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi | Twitter@DoAudit |

// erityistoimeksiannot // Microsoft 365 // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // IT auditointi