SuoraanPilveen

Moi,

SuoraanSuoneen on ollut tekemäni IT auditoinnin nimi. Sen osalta historia on simppeli eli ensimmäinen asiakkaani yrittäjän urallani oli sairaalaan ja hyvinvointipalveluihin liittyvä IT auditointi. Parhaiten osasin selittää asian termeillä Kartoita, Pintaraapaisu, PintaaSyvemmältä, SuoraanSuoneen, Ensiapu ja Tekohengitys.

Poistin lopullisesta tuotevalikoimasta “Saattohoito ja “Balsamointi” nimet mutta ne kyllä kuvaisivat tuotteen elinkaariajattelumallin osalta ko. repertuaarin, eikö vaan?

Asiaan eli erillisten toimeksiantojen osalta erilaiset pilvipalvelut, cloud computing, konesalipalvelut ja muut “palvelut töpselistä” ovat olleet koko alkuvuoden kaikissa keskusteluissa esillä. Asiakkaan ehdotuksesta nyt myös “SuoraanPilveen” on annettu nimeksi ko. riippumattomalle ja puolueettomalle pilvipalveluiden auditoinnille.

Mitä SuoraanPilveen siis sisältää?

  • cloud computing ja muut operaattorien konesalipalvelut (Microsoft PBOS, Office365, Exchange Online, Sharepoint Online, Office Web Apps, Google Apps for Business, Google Docs, sähköinen taloushallinto) – mikä sopivin ratkaisu meille? – selvitykset ja toimeksiannot
  • sähköpostimigraatiot ja tietoliikennemuutokset operaattorien ja palveluntarjoajien välillä selvitykset
  • riippumaton ja puolueeton IT auditointi nykyisestä tilanteesta
 
Toimeksiantoa voidaan yhdessä miettiä mutta tarkoituksena on kuten SuoraanSuoneen – IT auditoinnissa se että saat realistisen ja todellisen tilanteen omasta ympäristöstäsi. Samalla mietitään mihin haluat mennä 6 kk, 12 kk tai vaikkapa kahden vuoden periodilla ja ovatko erilaiset konesali- ja pilvipalvelumallit oman organisaatiosi osalta järkevät ja kustannustehokkaat.
 
 
terveisin Jari