Office 2016 Windowsille ja Macille tulossa…

Tervehdys,
asiakkaat kyselleet milloin uusin MS Office – paketti tulossa. Mac-käyttäjillä Office 2011 for Mac on uusin versio ja se ei toimi lähellekään yhtä hyvin ja yhtä monipuolisilla ominaisuuksilla kuin Windows-käyttäjien Office 2013. Sekä Macille että Windowsille on saatavilla esiversiot Office 2016 – paketista. Ne voi asentaa kuka tahansa jos haluaa kokeilla. Microsoft Office 365 – asiakkaille uusimman version voi ladata portaalista ja käyttää sitä sitä kautta jos on ostanut pilvestä uusimman MS Office – paketin kk-kustannuksella. Esiversiota voi käyttää, se päivittää itsensä mutta sen voi myös poistaa tai sitten lopulta se päivittää itsensä viralliseksi Office 2016 versioksi julkaisun tapahduttua.

Lync > Skype for Business

Oletko jo huomannut, osalle jo päivittynyt myös suomen kielellä Lync ja on siis nimellä Skype for Business.
skype-for-business-suomi