Automaattitallennus OneDrivelle ja Sharepointille päälle

Arvoisa lukijani ja asiakkaani,

jos käytätte Onedrive verkkotallennusta niin lokakuun alussa 2018 tulee maailmanlaajuisesti vakioksi ”autosave, automaattitallennus”. Se näkyy esim. Excelissä näin:

Katsotaan asiakkaiden kanssa välittömästi saako sen oletuksena kaikille pois päältä, liukukytkin on siis ”autosavella” oletuksena. Lisäksi Outlook, Word, Excel ja Powerpoint ulkoasu muuttuu, sekin ropisee pilvestä lokakuun aikana. Osalle Outlook 2016 uusittu näkymä on jo tullut käyttöön ja menee kohti kosketusnäyttönäkymiä ja sormella tökkimistyyliseksi mobiililaitenäkymällä.
Tiedoksi, ja ennakkovaroituksena.
terveisin Jari
PS: Microsoft Office 2019 – toimistopaketti tulee myös lokakuussa 2018, sekä Windows- että Mac-maailmaan mutta vaatii molemmissa ympäristöissä käytännössä uusimman Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmän toimiakseen.