2014 2015 ajankohtaista Apple iPad Apple iPhone iOS Office 365 tiedotus

Outlook for iOS saatavilla iPhonelle ja iPadille

Hyvät Asiakkaani ja Lukijani,
Yritys nimeltään Acompli teki puolisen vuotta sitten Apple iPhonelle ja iPadille oman sovelluksen jolla luettiin erityisesti Microsoft Office 365 – pilvipalvelun sähköposteja, kalenteria ja yhteystietoja. Tämä oli monen käyttäjän mielestä paras sähköpostiohjelma IOS-käyttöjärjestelmään. Microsoft osti Acomplin ja 29.1.2015 näki päivänvalon ohjelma nimeltään “Outlook for iOS”:
Appstore_Outlook_for_ios
Suosittelen ainakin kokeilemaan sillä se tukee myös liitetiedostoja ja lisäksi se on Gmailin lukuun myös aivan erinomainen ohjelma.
Apple_for_iOS_liitteet
Asennus menee liiankin helposti kaikille Microsoft Office 365 -, Elisa Toimisto 365 – ja Sonera Toimisto 365 – asiakkaille koska sinun tarvitsee ainoastaan antaa tunnus muodossa etunimi.sukunimi@yritys.fi ja Salasanasi1234.
Apple_for_iOS_maaritys
Outlook for iOS toimii iOS – käyttöjärjestelmän versiosta 8.0 ylöspäin ja kun vähän aikaa käyttää, moni toteaa saman kuin mitä esittelytekstissä on:
Outlook_for_IOS_intro
Jos Sinulla tai tuttavallasi on kysymyksiä tai tarpeita selvittää miten pääset käyttämään Microsoft Office 365 – ympäristöä ja mitä siihen vaaditaan, ota rohkeasti yhteyttä!
terveisin Jari
jari.harju(at)doaudit.fi
GSM: +358 40 566 8833
Japa_Lync_2013
Lync: Jari Harju
twitter@DoAudit
Google+