Outlook for iOS saatavilla iPhonelle ja iPadille

Hyvät Asiakkaani ja Lukijani,
Yritys nimeltään Acompli teki puolisen vuotta sitten Apple iPhonelle ja iPadille oman sovelluksen jolla luettiin erityisesti Microsoft Office 365 – pilvipalvelun sähköposteja, kalenteria ja yhteystietoja. Tämä oli monen käyttäjän mielestä paras sähköpostiohjelma IOS-käyttöjärjestelmään. Microsoft osti Acomplin ja 29.1.2015 näki päivänvalon ohjelma nimeltään “Outlook for iOS”:
Appstore_Outlook_for_ios
Suosittelen ainakin kokeilemaan sillä se tukee myös liitetiedostoja ja lisäksi se on Gmailin lukuun myös aivan erinomainen ohjelma.
Apple_for_iOS_liitteet
Asennus menee liiankin helposti kaikille Microsoft Office 365 -, Elisa Toimisto 365 – ja Sonera Toimisto 365 – asiakkaille koska sinun tarvitsee ainoastaan antaa tunnus muodossa etunimi.sukunimi@yritys.fi ja Salasanasi1234.
Apple_for_iOS_maaritys
Outlook for iOS toimii iOS – käyttöjärjestelmän versiosta 8.0 ylöspäin ja kun vähän aikaa käyttää, moni toteaa saman kuin mitä esittelytekstissä on:
Outlook_for_IOS_intro
Jos Sinulla tai tuttavallasi on kysymyksiä tai tarpeita selvittää miten pääset käyttämään Microsoft Office 365 – ympäristöä ja mitä siihen vaaditaan, ota rohkeasti yhteyttä!
terveisin Jari
jari.harju(at)doaudit.fi
GSM: +358 40 566 8833
Japa_Lync_2013
Lync: Jari Harju
twitter@DoAudit
Google+