IE 8 selain heinäkuusta 2014 alkaen Microsoft Office 365 – pilvipalvelussa

Huomio kaikki Internet Explorer 8 käyttäjät (eli Windows XP-käyttäjät siis)
30.5.2014 alkaen Internet Explorer 8 – selain tukee Outlook Web Access (OWA) käytössä vai OWAn kevytversiota Microsoft Office 365 – pilvipalvelussa. Käytöstä tulee hyvin yksinkertaista, samanlaista kuin esim. Opera – selaimella on ollut portaalin käyttö.
Jos yrityksesi käyttää Windows XP-koneita joissa IE 8 – selain on maksimi mitä siihen voidaan ylimpäänsä asentaa => asenna Mozilla Firefox /jatai Google Chrome – selain kaikkeen muuhunkin käyttöön. Suuryrityksille löytyy tosin Enterprise Mode for Internet Explorer 11 jolla voi käyttää IE – sovelluksia mitkä eivät toimi kuin IE 8 – selaimella tai vanhempien websovellusten osalta.
Windows XP ja IE8
IE 8 ja Windows XP-tilanteesta on erilaisia vaihtoehtoja ja ne kannattaa samalla käydä läpi. Ota rohkeasti yhteyttä!
terveisin Jari