Microsoft siirtyi päivityksen sisältöä kuvailevista nimityksistä julkaisuajankohdasta kertovaan nimeämiskäytäntöön. Viime huhtikuun 2018 suuri päivitys oli nimeltään April 2018 Update joten nyt nimenä siis October 2018 Update vastaavasti.

Windows 10:n Redstone 5 -nimellä kulkenut uusi päivitys on nyt virallisesti nimetty ja se on Windows 10 October 2018 Update. Ominaisuuspäivitys julkaistaan lokakuun 2018 aikana ja se tuo mukanaan muun muassa odotetun Your Phone – sovelluksen.

Lokakuussa julkaistava October 2018 Update tarjoaa siis Android – käyttäjille Windows 10:n yhteiseloa helpottavan Your Phone – sovelluksen, jonka ominaisuuksista löytyy mm. valokuvakokoelman helpompi hallittavuus. Lisäksi mukana tulevat uudistunut Muistio (Notepad) sekä pilvipohjainen leikepöytä. Lisäksi älykännyköistä tuttu SwiftKey-näppäimistö löytyy lokakuun päivityksen jälkeen myös Windows 10 – koneesta.

Allekirjoittaneelta lisätietoa molemmista.