Office 2019 ja Windows 10 October 2018 Update tulossa – oletko valmis?

Microsoft uudistaa lokakuun 2018 alussa hinnoitteluaan ja samalla se tarkoittaa että uusin Microsott Office – Microsoft Office 2019 – näkee päivänvalon joko päivityksenä käyttäjälle tai uutena hankintana.

Monelle tärkein ohjelma eli Outlook 2019 (tottakai kuvassa näkyvät Word, Excel ja PowerPoint ovat myös must – ohjelmia) päivittyy paketissa myös.

Jos olet ostanut ohjelman perinteiseen tapaan eli kertaostos per laite niin hinnankorotukset ovat tasoa +10 % per määrätyt tuotteet. Tämä koskee myös Office 2019 versiota. Tämä on myös yksi tapa siirtää asiakkaita hankkimaan Office – toimistopaketti pilvipalveluna kk-kuluna. Mikäli haluat tietää siitä lisää, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. En edes muista milloin viimeksi olen ostattanut asiakkaan hankkimaan konekohtaista Office – pakettia Windows- tai Mac-koneeseen.

Ja Microsoft muuttaa myös viiden (5) asennuksen maksimimäärää esim. Microsoft Business Premium – lisenssin osalta portal-latausten osalta. Siitäkin lisätietoa saa ja kertoilen mieluusti miten homma toimii.

Windows  10 October 2019 Update

Microsoft siirtyi päivityksen sisältöä kuvailevista nimityksistä julkaisuajankohdasta kertovaan nimeämiskäytäntöön. Viime huhtikuun 2018 suuri päivitys oli nimeltään April 2018 Update joten nyt nimenä siis October 2018 Update vastaavasti.

Windows 10:n Redstone 5 -nimellä kulkenut uusi päivitys on nyt virallisesti nimetty ja se on Windows 10 October 2018 Update. Ominaisuuspäivitys julkaistaan lokakuun 2018 aikana ja se tuo mukanaan muun muassa odotetun Your Phone – sovelluksen.

Lokakuussa julkaistava October 2018 Update tarjoaa siis Android – käyttäjille Windows 10:n yhteiseloa helpottavan Your Phone – sovelluksen, jonka ominaisuuksista löytyy mm. valokuvakokoelman helpompi hallittavuus. Lisäksi mukana tulevat uudistunut Muistio (Notepad) sekä pilvipohjainen leikepöytä. Lisäksi älykännyköistä tuttu SwiftKey-näppäimistö löytyy lokakuun päivityksen jälkeen myös Windows 10 – koneesta.

Allekirjoittaneelta lisätietoa molemmista.

× Kysymyksiä?