data hukassa tai tiedosto ei aukea?

Moi,
kiintolevy ei lähde käyntiin tai salasanat hukassa esimerkiksi Office 2010:n osalta? Jos tarvetta saada Office 2010 – dokumentit auki, ota yhteys =>  onnistuu. Lähinnä Office-dokumenttien avaaminen liittyy samalla lex Nokia – asioihin. Salasanojen aukaiseminen (tahallinen, unohtunut, kuolemantapaus, väärinkäyttö, force majoure) liittyy hyvin usein NDA – Non-Disclosure Agreement – asioihin.
Ota yhteyttä – luottamuksella. Kerron samalla 180 muuta tiedostomuotoa + lisäksi sen kuinka voidaan unohtunut Windowsin Administrator/Järjestelmänvalvojan tunnus resetoida. Nämä ovat lähinnä lex Nokia asioihin liittyviä myös osin.
Samoin rikkoutunut kiintolevy, ei käynnisty ulkoinen USB- tai verkkopohjainen NAS-asema tai tietokanta seonnut => ota yhteyttä, computer forensics – työkalut käytössäni.
Luottamuksella Jari