100 Gt postilaatikko ja 50 Gt jaettu postilaatikko

Arvoisa lukijani ja asiakkaani,

huomasimme että muutamalla käyttäjällä… tarjolla 100 Gt postilaatikko ja 50 Gt jaettu postilaatikko täyttynyt! Normaalioloissa ei kenelläkään ole postilaatikon osalta sitä ongelmaa että se tulisi täyteen normaalioloissa. 100 Gt postilaatikon saa E3 tason postilaatikkoon joten se tulee ko. lisenssoinnin kautta. Nyt Microsoft on alkanut tarkistamaan jaettuja postilaatikoita ja niiden 50 Gt:n rajoitusta. He ovat siis huomanneet että esim. jaettu info-laatikon koko kasvanut yli tuon 50 Gt:n rajoituksen.
Ne ketä asia koskee ovat pääosin jo saaneet infoa asiakkaista.
Mikäli tarvetta Microsoft Office 365 migraatiolle, ota rohkeasti yhteyttä.
terveisin Jari
PS: Microsoft Office 2019 – kyllä, uusi versio tulossa ja testiversiosta voi kysellä allekirjoittaneelta myös lisätietoa.