Office 2016 for Mac saatavilla Office 365 – asiakkaille

Moi,
Office 2016 for Mac saatavilla Office 365 – asiakkaille 9.7.2015 alkaen. Se löytyy myös suomeksi viidentoista muun kielen lisäksi. Mitä huomioitavaa? Asennus vaatii uusimman Mac-käyttöjärjestelmän eli Yosemiten (OS X 10.10.x versio siis).
Office-2016-for-Mac-vaatii-Yosemiten
Jos sinulla on Office 365 – tilaus, onnistuu siis viiden päätelaitteen osalta asennus mutta voi tulla myös muita investointeja Mac-versiossa. Ainakin on tarkistettava onko uusin Applen käyttöjärjestelmä saatavilla ja asennettavissa mikäli haluaa uusimman Office – paketin käyttöön.

Entäpä Office 2016 Windowsille?

Aikataulu on varmaan syksyn 2015 aikana koska itse olen asentanut parille kannettavalleni Office 2016 Prevew for Windows – paketin. Ja se on toiminut erinomaisesti, erityisesti Windows 10 – esiversion kanssa yhdessä käytettynä.
Ota yhteyttä Microsoft Office 365 – asioissa, kerron mielelläni lisätietoja.
terveisin Jari