Windows 10 ja kielen vaihto?

Moi,

PS: Olen tehnyt tästä  tammikuussa 2016 päivitetyn artikkelin, voit lukea sen tästä.

hyvä kysymys koska Windows 7 – käyttöjärjestelmässä piti ostaa erillisia kielipaketteja (Language Packs) erikseen. Samoin erillisiä Language Pack – paketteja ostetaan Microsoft Office – toimistopakettiin. Kummassakin tapauksessa on muutos tapahtunut eli Windows 8, Windows 8.1 ja Windows 10 ovat käyttöjärjestelmiä joihin kuuluu kaikki kielipaketit vakiona. Eli saat lisäkielen menemällä Ohjauspaneeliin, Aika-, kieli- ja alueasetukset kautta löytyy Kieli – valinta. Sieltä voit ladata eri näppäimistöjä ja/tai eri Windowsin näyttökieliä.
windows10-lisakielet
Tämän jälkeen voit käyttäjäprofiilikohtaisesti vaihdella asetuksia eli perheen nuoriso voi käyttää Windowsia englanniksi, isovanhempien kotikoneessa voi olla suomi ja töissä voit käyttää venäjän kielellä Windowsia. Samalla tavalla saat Microsoft Office 365 – pilvipalvelun kk-maksuisessa lisensiointitavassa ladattua Microsoft Office 2013 – versioon eri kielet, oikoluvun tarkistukset ja muut käyttöön per käyttäjä, per sovellus. Mikäli vaihdat itsellesi Oulookin käyttökieleksi englannin suomen sijaan, myös Excel, Powerpoint, Word, Access ja muut MS Office – paketin mukana tulevat ohjelmat vaihtuvat englannin kieliseksi. Mutta onnistuu siis Office – toimistopaketin kanssa myös.
terveisin Jari
PS: Olen tehnyt tästä  tammikuussa 2016 päivitetyn artikkelin, voit lukea sen tästä.