Salasanat hukassa? Tarvitset salasanoja jotka selaimeen tallennettu?

Salasanat hukassa? Tarvitset salasanoja jotka selaimeen tallennettu?

tai esimerkiksi ylläpitäjän ja/tai käyttäjän salasana unohtunut Windows 10-, Windows 7-, Vista- tai XP-koneesta? Salasanaa ei kukaan tiedä/muista Ubuntuun? Ylläpitäjän salasana hukassa Macin High Sierrasta tai vaikkapa Macin Leijonasta?
Ja lisäksi kenties on Google Chomessa, Mozilla Firefoxissa ja/tai Internet Explorerissa täppä päällä “muista salasanat”. Samoin Outlook Expressissä, Windows Mailissa ja Outlookissa samoin käytetty “muista salasana” valintaa. Ja nyt emme muista mitään tai osaa noista!
Tässä joita voidaan käydä yhdessä läpi.
Ja luonnollisesti NDA – Non-Disclosure Agreement ja lex Nokia-asiat otetaan huomioon toimeksiannoissa.
Muutama esimerkki tässä ja tässä.
Lisätietoa allekirjoittaneelta. Ota yhteyttä!
terveisin Jari