Uusi vuosi & uudet projektit. Kohti vuoden 2018 toimeksiantoja!

Hyvät Asiakkaani ja Yhteistyökumppanini,

tätä vuotta on vielä jäljellä muutama viikko. Kiitos erinomaisten asiakkaiden loppuvuoden kalenteri on täyteen buukattu erilaisten projektien osalta. Vuoden 2018 osalle on sovittu erilaisia projekteja toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. Normaalisti IT auditoinnin kautta tehdään tilannekartoitus, miten nyt tehdään ja sen perusteella mietitään miten tietotekniikka auttaa yritystä pidemmällä aikavälillä. Se on tarkoittanut vuoden 2017 toimeksiantojen osalta tosi radikaaleja muutoksia monissa asiakkaissa, erityisesti tietojärjestelmissä ja kuinka niitä käytetään.
Kysy lisää niin sovitaan palaverille aika ja tulen henkilökohtaisesti kertomaan ja käydään läpi tilanteesi. Samalla voin kertoa miten eri asioita on tehostettu ja vanha toimintatapa on romutettu kokonaan samalla.
Lue lisää referenssit – osasta ja viimeisimmästä asiakastiedotteesta millaisia erilaisia projekteja on tehty. Samalla tavalla uusilla ideoilla jatketaan vuoden 2018 osalta.
Hyvää joulua ja yhteistyön merkeissä menestyksekästä uutta vuotta 2018!
terveisin Jari
PS: Viimeisimmät juttuni:
[ess_grid settings='{“max-entries”:”80″,”entry-skin”:”4″,”layout-sizing”:”boxed”,”grid-layout”:”even”,”spacings”:”0″,”rows-unlimited”:”off”,”columns”:”2″,”rows”:”5″,”grid-animation”:”fade”,”use-spinner”:”4″}’ special=’recent’][/ess_grid]