Microsoft Office 2013:lle LinkedIn ja Facebook integraatio

Moi,

olen käyttänyt esiversiota uudesta Microsoft Office 2013 – toimistopaketista. Se on jo ilmestynyt voluumiasiakkaille ihan virallisena versiona ja Suomeen tulee ensi vuoden alussa. Moni odottaaa tietenkin FI-versiota ko. ohjelmasta.

Microsoft Office 2013

 

Se mitä Microsoft on nyt lisännyt mukaan on suora integraatio LinkedIn- ja Facebook-yhteisöihin. Antamalla LinkedIn ja/tai Facebook – käyttäjätunnuksesi ja salasanasi Microsoft Social Connector liittää ne osaksi MS Office 2013 pakettia.

Office 2013 ja Facebook ja LinkedIn integraatio

Mutta kysy lisää sekä Office 2013:sta, Windows 8:sta että Nokia Lumia 920 – mallista. Apple iPhonet ja iPadit synkronisoituvat myös hienosti pilvipalveluihin mutta ennen kuin voit hyödyntää noita pitää olla tekninen ympäristö kunnossa. Sitä varten voidaan tehdä ensin pienimuotoinen IT auditointi nykyisestä tilanteesta.

terveisin Jari