Microsoft 365 > Mitä tulossa?

Hyvä lukijani ja asiakkaani,

käytännössä melkein kaikki asiakkaani käyttävät Windows – koneita ja siihen asennettua Microsoft Office – pakettia. Tai jos eivät käytä, sen jälkeen käyttävät kun olemme saaneet standardioitua ja muutettua asiakkaan ympäristöön.
Microsoft julkaisi 10.7.2017 maailmanlaajuisessa MS Ignite 2017 – seminaarissa että se yhdistää MS Office- ja Windows-tuotteet yhdeksi ja samaksi paketiksi.
Pienemmille yrityksille on ko. tuotejulkaisussa tarkoitettu Microsoft 365 Business – tuote. Se pitää sisällään Windows 10:n lisäksi Office 365 Business Premiumin (Word, Excel, Powerpoint, Outlook maksimissaan viidelle päätelaitteelle ja muut Office 365 sovellukset). Tämän tuotepaketin julkinen testaus alkaa maailmanlaajuisesti 2.8.2017.
Suurimmalle osalle suomalaisista firmoista Microsoft 365 Business on se jota sovelletaan koska se koskee alle 300 käyttäjän ympäristöjä.
Suuryritykset voivat hankkia itselleen jatkossa kk-maksullisen Microsoft 365 Enterprise -paketin. Se sisältää Office 365 Enterprise – ja Windows 10 Enterprise – tuotteet. Siihen  kuuluu lisäksi myös Enterprise Mobility + Security – tietoturvaohjelmisto.
Onko sinulla tarvetta oman ympäristösi läpikäynnille? Ota rohkeasti yhteyttä.
terveisin Jari
= = = =
Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi | Twitter@DoAudit |