Office Remote toimii käytännössä

Moi,
kun käytössä on Microsoft Office 2013 (toimi myös Office 2010-versiossa) niin Windows-tietokoneen Bluetoothin kautta saa Windows 8 – puhelimeen, käytännössä siis Nokia Lumiaan, sovelluksen Windows Kaupasta nimeltään Office Remote. Kun sen laittaa ja asentaa Lumiaan, sitten omaan läppäriin asennetaan toinen vastapää tästä linkistä:

  • asenna sovellus koneeseen jossa on MS Office 2013 tästä linkistä: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=321985
  • mene läppärin Bluetooth asetuksiin ja varmista että Bluetooth on päällä ja löydettävissä
  • avaa Word, Excel, Powerpoint ja siellä on työkalurivillä uusi välilehti: Office Remote > laita se päälle. Niin ja avaa halutut tiedostot mitä meinasit esim. Powerpointilla näyttää videotykillä ja käy näyttämään:

Office_Remote_1

  • Käynnistä Office Remote puhelimessa, luo kerran Bluetooth yhteys puhelimen ja tietokoneen välillä. Ja kun puhelimen Bluetooth on päällä, alkavat nuo Word, Excel- ja Powerpoint – tiedostot näkymään

Office_Remote_2

  • puhelimen päässä on ”osoitin”, ja se toimii esim. Powerpointissa silloin kun esitys näkyy videotykillä. Siinä voi sitten sormella näytellä mitä kalvolla on

Office_Remote_3

  • Excelissä ja Wordissä ei niin paljon ominaisuuksia, Powerpointissa näkyy kellonaika esitykselle sekä muistiinpanot joista voi itselle kirjoittaa lunttilapun mitä seinällä olevalla kalvolla meinasi kertoa

terveisin Jari
Jari Harju
jari.harju@doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy, Ainonkatu 7, 53100 Lappeenranta | https://www.doaudit.fi |
// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics