Belle, Lumia ja Zoomailua

Moi,
Mozilla Firefox 10 on ilmestynyt myös ja toimii kaikki sillä(kin). Asiaan eli Nokian Symbian-puhelimille on tulossa Annan jälkeen Belle:

Mitä Belle – päivitys tuo mukanaan?

Erityisesti kosketusohjausta on uudistettu. Lisäksi tarjolla ovat vapaasti muovailtavat widgetit, tuplamäärä aloitusnäyttöjä, keskitetty tapahtumien ilmoituspalkki ja Nokia N9:n kaltainen valikkojen navigointi. Lisäksi tulee erityisesti yrityskäyttäjiin vetoavia Microsoftin sovelluksia: Lync, Sharepoint, OneNote, Exchange ActiveSync ja PowerPoint Broadcaster.
Ota yhteyttä erityisesti jos harkitset pilvipalveluita. Tehdään ensin riippumaton ja puolueeton IT auditointi ja sen perusteella voidaan samalla katsoa ja miettiä yhdessä polku vuosille 2013 – 2015 myös mobiililaitteiden osalta.
Lue tästä lisää IT auditoinnista.

Lumia

Operaattoreilta 1. helmikuuta saa moni odottamansa Nokia Lumia – puhelimen. Kysy lisätietoja sen osalta erityisesti Microsoft Office 365 – ympäristössä. Mm. nimipalveluihin pitää tehdä muutamia muutoksia jotta esimerkiksi Lync toimii Windows Phonen osalta kunnolla.
Lue tästä lisää muista erityistoimeksiannoista.

Zoom?

Muutamassa projektissa käytetty myös esimerkiksi Zoom-toimintoa. Kokeile liikuttamalla hiirtä kuvien päällä ja myös klikkaamalla niin näet mitä tarkoitan:

Kysy lisää esimerkiksi WordPress & Genesis platformista tai Microsoft Office 365-asioista. Tai käytännösssä mistä tahansa tietotekniikka-asiasta niin auditoidaan, tutkitaan & selvitetään yhdessä ja etsitään Sinun tarpeisiisi paras ja käytännöllisin ratkaisu!
Mobiili-, pilvi- ja Zoomailuterveisin Jari