Teams > pienryhmätilat käytössä / kokoushuoneet / luokat

Arvoisa asiakkaani ja lukijani,

tullut lisää Microsoft Office 365 uusia ominaisuuksia ja ihan tiedoksi jos pidätte Teams – kokouksia ja tarvetta kesken kokouksen tehdä ryhmätöitä tai pilkkoa porukkaa osiin. Teamsiin om tullut tuollainen nappula:

Siitä voi jakaa osallistujat maksimissaan 50 eri eri ryhmään ja pudotella sopivat henkilöt sopiviin ryhmiin:

Ja huoneille voi antaa nimiksi sitten vaikkapa strategia, myynti, tuotanto jne.
Ainoa rajoite tällä hetkellä on se että kokouksen isännän pitää osata tehdä tuo. Eli joukon nohevin sitten isännäksi ja hän jakaa jengin noihin. Isäntä voi sitten hyppiä eri luokkien sisällä ja laitella viestiä siellä sisällä että vielä 10 minuuttia jäljellä, palatkaapa takaisin pääkokouukseen.
Mutta tiedoksi ja käyttöön mikäli tarvetta Teams > Pienryhmätilat > luokat. Englannin kielisessä versiossa on Breakout rooms > classes.
Teams – terveisin Jari