Exchange 2010 OWA

Moi,
Exchange 2010 OWA (Outlook Web Access) lähestyy Windowsissa Outlook 2007 ja Outlook 2010 look & feel ja Macissa Outlook 2011 tuntumaa. Se mikä on on asiakkaiden osalta ilolla otettu vastaan on heidän ennakkoluuloton asennoituminen uusiin Outlook clientteihin. Sekä Outlook 2010 Windows-puolella että upouusi Outlook 2011 Mac-puolella ovat ne ohjelmat joiden avulla on sähköpostien osalta saatu uusia ideoita ja käyttötapoja myös sähköpostien organisointiin. Macissä, kuten myös Android- ja iPhone-kapuloissa useamman Exchange-laatikon määrittäminen samaan aikaan käyttöön on samalla ollut asia jolla Microsoftin Office 2010/2011 – pakettien käyttöä on tehostettu entisestään.
Jos haluat selvittää yrityksesi valmiuden ottaa käyttöön Microsoft Exchange 2010, joko yrityksesi omaan tietoliikenneverkkoon asennettuna tai ulkoistettuna palveluna (konesali, pilvestä, operaattorilta) => ota yhteyttä niin tehdään samalla IT auditointi koko ATK-järjestelmiisi. Sen pohjalta voidaan suunnitella ympäristösi ainakin vuosille 2011 – 2013. Tuon pidemmälle en osaa ennustaa mutta cloud computing, pilvipalvelut, sekä varmasti ohjelmistojen lisensiointitavan muuttuminen lisenssi/henkilö, riippumatta päätelaitteesta, – periaatteelle ovat asioita joista keskustelemme – SuoraanSuoneen – periaatteella.
Ota rohkeasti yhteyttä!


terveisin Jari