Macin Outlook 2011-versiossa onnistuu suoraan PST-tiedostojen avaus

Moi,
Microsoft Office 2011 for MACissa onnistuu suoraan Windowsin Outlookin PST-tiedostojen avaus Outlook -> Tiedosto -> Tuo – komennolla. Tämä toimii erinomaisesti, aikaisemmin vaatinut erillisen Mac-softan ko. operaatio. Tai sitten pitänyt kikkailla Outlook Express, Windows Mai, Thunderbirdin jne kautta ja yrittää saada niitä joko Entourageen tai Macin omaan Mail-clienttiin.

Huom! Pari gigaisen satoja hakemistoja ja tiedostoja PST-tiedoston avaamiseen kannattaa varata aikaa puolisen tuntia tehokkaimmalla Mac Book Pro- & Outlook 2011-yhdistelmällä.
Mutta toimii ok, vanhat sähköpostisanomat haettiin. Ja pitää kyllä välittömästi kehua myös Macin Outlook 2011 versiota, suoraan TO-kentässä tuhoton määrä valmiita vastaanottajia viimeisen kymmenen vuoden ajalta ilmestyi. Sama ominaisuus toimii Windowsin puolella Outlook 2010-versiossa myös.

Outlook 2003 ja 2007 osalta %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook – hakemisto löytyy ne TO-kentän muistissa olevat nimet jos tekee uuden Outlook profiilin ja tarvitsee vanhoja vastaanottajatietoja. Sijainti voi poiketa hieman, appdata tai application data mutta ko. logiikalla löytää “hukkuneet” vastaanottajat siis ja tallentaa NK2-tiedoston uuden, juuri tehdyn Outlook profiilin päälle samalla nimellä. Tämä on muuttunut Outlook 2010 ja Outlook 2011 osalta mutta ko. ohje toimii hyvin Outlook 2007 – profiileille siis.
Mikä vielä uupuu? Outlook 2011- Calendar View – Kalenterinäkymässä on viikkonumeroiden puuttuminen Show Week Numbers valinnan osalta selvin puute. Tämä ominaisuus on Windowsin Outlook 2007- ja 2010-versioissa.
terveisin Jari