2020 ajankohtaista

Kesä 2020 – asiakasinfo julkaistu

Hyvä lukijani ja Arvoisa Asiakkaani,

lumet sulaneet joten kesä tullut? heti alkuun tärkein eli jos on jotain kysymyksiä tai haluat kysyä jotain, niin…

tottakai olen julkaissut myös alkuvuoden 2020 aikana normaaliin tapaan eri aiheista artikkeleita:

Aikajana

Kesän 2021 asiakasinfo julkaistu

white and black braille typewriter
22.4.2021

Arvoisa asiakas ja lukijani, Kesä 2021 – asiakasinfo on julkaistu. Siinä on käsitelty kaikille tärkeitä asioita viikottaisessa työssä eli tietoturvapäivityksiä, varmuuskopiointia ja asioiden miettimistä uudella tavalla. Lappeenranta ja 5G Lappeenrannassa ollaan Venäjän rajan läheisyydessa ja ollut paljon 5G – yhteyksistä tai siis niiden puuttumisesta. Tilanteeseen on tulossa muutos ja 27.4.2021…Lue lisää...

Oletko tehnyt omakohtaisen IT-riskikartoituksen?

17.3.2021

eli pikainen riskiarvio omista IT-jutuista ja samalla systeemeistä mitä käytössä, niiden varmuuskopioinnissa ja palautusprosessista ja kenties myös hintalappunen itse arvioiden noilla. Jos olen ilman järjestelmää X (ohjelmaa X), tulenko toimeen tunnin, puoli päivää, vuorokauden, viikon, kuukauden ja erityisesti sen miten datan saa takaisin. Kuinka paljon aikaa ja rahaa palaa jos…Lue lisää...

Toistona: Päivitykset, jatkokehitys ja ylläpito – Nämä on MUST asioita!

5.3.2021

Eri ohjelmat toimii… jos muistat myös päivitykset, jatkokehityksen ja ylläpidon Mitään yrityksen ohjelmistoa ja/tai vaikkapa WWW-sivustoa niin kuin ei mitään muutakaan selainpohjaista sivustoa kannata jättää tuuliajolle. Kun esimerkiksi yrityksen WWW-sivusto on kerran tehty, sen jälkeen alkaa sisällön aktiivinen sisällön päivitys, jatkokehitys itse tai yhdessä toimittajan kanssa. Lisäksi myös koko ympäristön…Lue lisää...

Teams > pienryhmätilat käytössä / kokoushuoneet / luokat

12.2.2021

Arvoisa asiakkaani ja lukijani, tullut lisää Microsoft Office 365 uusia ominaisuuksia ja ihan tiedoksi jos pidätte Teams – kokouksia ja tarvetta kesken kokouksen tehdä ryhmätöitä tai pilkkoa porukkaa osiin. Teamsiin om tullut tuollainen nappula: Siitä voi jakaa osallistujat maksimissaan 50 eri eri ryhmään ja pudotella sopivat henkilöt sopiviin ryhmiin: Ja…Lue lisää...

MFA – Multi Factor Authentication – tunnistautuminen kesään 2021 mennessä pakolliseksi

5.2.2021

Moi asiakkaani! kesään mennessä Microsoft Office 365 ”pakottaa” käyttäjät tuohon MFA – Multi Factor Authentication – tunnistautumiseen. Eli jos kirjautuu uudella laitteella tai on palveluita isommilla firmoilla niin voivat myös sitä kautta pakottaa tunnistautumisen extranet – Sharepoint – Onedrive kansioihin siten että on kirjauduttava esim. Microsoft Authenticator – sovelluksella omien…Lue lisää...

Advanced Threat Protection (ATP) – ja muita Office 365 palveluita

28.1.2021

Advanced Threat Protection (ATP) – tottakai saa aktivoitua joko osana sopivaa kk-lisenssiä tai erillisenä palveluna. Kysy lisää jos tarvetta. #MSOffice365 #atp #JustDoIT #DoAudit

Jos ko. artikkelit tai sivut herättävät kysymyksiä, allekirjoittaneelta saa lisätietoa.

Lue kesä 2020 – asiakasinfo.

Ota yhteyttä – rohkeasti!

terveisin Jari

= = = =

Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi | Twitter@DoAudit |

// erityistoimeksiannot // Microsoft 365 // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // IT auditointi // Computer Forensics