Nokiasta iPhoneen? Lumiasta Android-puhelimeen?

Hyvä Puhelimen käyttäjä!

oletan että jokainen joka tulee tälle sivulle käyttää puhelinta, eikö vaan? Vähintään hän osaa lukea joten 99,9 % todennäköisyydellä hänellä on myös puhelin jos lisäksi ymmärtää suomen kieltä. Asiaan eli onko sinulla Microsoft Lumia puhelin ja tarvetta siirtyä Apple iPhone – käyttäjäksi? Kuulen aina mielenkiintoisia tarinoita kuinka kaikki tiedot vanhasta puhelimesta on mahdotonta siirtää Appleen tai mahdotonta siirrellä Nokian kapulasta Android-puhelimeen tietoja.
Olen tehnyt eri suuntaan siirtoja Nokia <-> Microsoft Lumia <-> Windows Phone <-> Android-puhelimet <-> Apple iPhone eri tavoin ja käytännössä melkein kaikkki tiedot saadaan siirrettyä ristiin rastiin. Lähinnä erityisemmät sovellukset, Instagram, Whatsup, ko. sovelluskaupan omat ohjelmat sellaisia minkä osalta on joko haasteita tai sitten haasteet taklataan tavalla tai toisella. Koska on kolme eri “ekosysteemiä” käytössä niin Windows puhelinten omistajilla se on usein Windows Kauppa (Windows Marketplace vanhemmissa Lumioissa), Android-puhelimissa Google Play – kauppa ja Applen puhelimissa Appstore – sovelluskauppa joiden kanssa asiaa päästään/joudutaan hoitamaan. Mutta järjestelmällisesti kun käydään läpi, tunnin läpikäynti on pieni kulu tuhannen Euron puhelimen ja lisäosien ostosten jälkeen ja saadaan toimimaan eri tapaukset.
Ota yhteyttä jos ostat 600 – 1139 Euron puhelimen, siihen lisäosia ja tarvikkeita ja tarvitset apua ja konsultointia puhelimen ja/tai tabletin vaihdossa. Data ei huku siirrossa tai sitten se otetaan yhdessä asiakkaan talteen jos osaa tai kaikkea ei samassa yhteydessä haluta siirtää.
Android – iOS – Windows Phone terveisin Jari
Nokia-Vertu-7777_vuodelta_2002
PS: vuoden 2002 puhelimen survival kit, migraatiot onnistuu jopa ko. mallista mutta samaa akun kestoa ei voida taata uusissa laitteissa. Tekstarit siirtyvät myös!