green frog iphone case beside black samsung android smartphone

Androidista iPhoneen? iPhonesta Androidiin? – Ota yhteyttä

Hyvä puhelimen käyttäjä!

oletan että jokainen joka tulee tälle sivulle käyttää puhelinta, eikö vaan? Vähintään hän osaa lukea joten 99,9 % todennäköisyydellä hänellä on myös älypuhelin jos lisäksi ymmärtää suomen kieltä. Asiaan eli onko sinulla Android puhelin ja tarvetta siirtyä Apple iPhone – käyttäjäksi? Kuulen aina mielenkiintoisia tarinoita kuinka kaikki tiedot vanhasta puhelimesta on mahdotonta siirtää Appleen tai mahdotonta siirrellä ylipäänsä Android ja Google Play – ympäristöstä Appleen ja Appstoreen? Ei pidä paikkaansa – onnistuu, myös monelle yllättävän kriittinen ja ongelmallinen siirto eli WhatsApp kuvineen ja videoineen!

Ja ei ole väliä onko Android > Apple siirtyminen tai Apple > Android siirtyminen kyseessä. Käytännössä onnistunut jokainen toimeksianto. Ilmaista siirto ei ole mutta pieni kulu tuhannen Euron puhelimen osalta. Kallein ollut 14000 Eurolla aikanaan hankittu Nokia Vertu (Android-laite) josta siirretty hankintahetkellä ostetuun 1800 Euron Apple iPhoneen – kaikki siirtyi ja myös ko. asiakas tyytyväinen.

Olen tehnyt eri suuntaan siirtoja Nokia <-> Microsoft Lumia <-> Windows Phone <-> Android-puhelimet <-> Apple iPhone eri tavoin ja käytännössä melkein kaikki tiedot saadaan siirrettyä ristiin rastiin. Lähinnä erityisemmät sovellukset, Instagram, WhatsUp, ko. sovelluskaupan omat ohjelmat sellaisia minkä osalta on joko haasteita tai sitten haasteet taklataan tavalla tai toisella. Koska on kolme eri “ekosysteemiä” käytössä niin Windows puhelinten omistajilla se on usein Windows Kauppa (Windows Marketplace vanhemmissa Lumioissa), Android-puhelimissa Google Play – kauppa ja Applen puhelimissa AppStore – sovelluskauppa joiden kanssa asiaa päästään/joudutaan hoitamaan. Mutta järjestelmällisesti kun käydään läpi, tunnin läpikäynti on pieni kulu tuhannen Euron puhelimen ja lisäosien ostosten jälkeen ja saadaan toimimaan eri tapaukset.
Ota yhteyttä jos ostat Apple <=> Android ja siirtyminen jompaan kumpaan suuntaan, siihen lisäosia, Google Play- tai Appstore – kaupasta sovelluksia ja tarvikkeita ja tarvitset apua ja konsultointia puhelimen ja/tai tabletin vaihdossa. Data ei huku siirrossa tai sitten se otetaan yhdessä asiakkaan talteen jos osaa tai kaikkea ei samassa yhteydessä haluta siirtää.
Android – iOS – Windows Phone terveisin Jari
Nokia-Vertu-7777_vuodelta_2002
PS: kuvassa vuoden 2002 puhelimen survival kit, migraatiot onnistuu jopa ko. mallista mutta samaa akun kestoa ei voida taata uusissa laitteissa. Tekstarit ja MMS-viestit siirtyvät myös!