Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä? Syksy 2017 asiakasinfo

Arvoisa Lukijani,

syksy 2017- asiakasinfo on ilmestynyt, koulujen alkaessa viikolla 32. Nämä molemmat miehet lopettavat mutta toinen kvartaali vielä itsellä menossa, ATK-asioissa. Kaksi miestä oli sekä Lontoossa 2012 että Rio de Janeirossa 2016 suorastaan maagisia. Mo Farah vei jo 10 000 metrin kullan ja Usain jäi pronssille Lontoon 2017 MM-kisoissa. Mutta kumpi oli mielestäsi The Kuningas koko uran aikana?
[twentytwenty]
mo-farah-kuva
usain-bolt-kuva
[/twentytwenty]
[poll id="3"]
Lasse Viren ja muut kyllä valitettavasti kalpenevat, aivan uskomattomia molemmat, eikö vaan?
PS: Lue viiden (5) takaa artikkelini Lontoon 2012 kisoista – Twitterlandia ja Interlandia. Kirjoitus on siis 31.7.2012 tehty kun luet sitä.

Entä syksyllä 2017?

Voit lukea mietteitäni aiheesta syksy 2017 – asiakasinfosta, aiheina mm. Microsoft 365,  GDPR,  #karjalove, Windows 10 syksyn 2017 päivitys, SSL asiat ja erityistoimeksiannot.
Ota rohkeasti yhteyttä!
elokuun 2017 terveisin Jari
PS: alla Vuoden 1993 koulutusmateriaalini Enso-Gutzeitin Kaukopään tehtaan palokunnalle. Eikö se toimi edelleen juuri noin, 25 vuotta myöhemmin? Martelan jatkopöytää olisi tarvittu kun hiirestä loppui johdon pituus ja ei Pasianssissa eikä MiinanPolkijassa enää siirtynyt kursori… (neuvoni: nosta hiiri ilmaan, pohjassa on PALLO joka pyörii;-))

Windowsin pikanäppäimet

Windows 3.1