Microsoft Teams ja Skype for Business yhteen – muuttuuko mikään?

Microsoft julkisti Skype for Business – ohjelman yhdistämisen tulevaisuudessa Microsoft Teams – työkaluun. Video, puhe ja muut reaaliaikaiseen yhteydenpitoon suunnatut työkalut ovat siis jatkossa Microsoft Teamsin kautta. Tämä tapahtuu viimeistään kesällä 2018 kun Microsoft Office 2019 – toimistopaketti julkaistaan.

Mikä ei muutu?

Ne kenellä on “oma” konesali, nykyiset palvelut eli Skype for Business omasta konesalista jatkaa elämäänsä edelleen. Lähinnä ne ketkä hankkivat Microsoft 365 – palvelun kautta näitä, heille näkyy päivityksinä, automaattisesti, kk-kuluun sisältyvänä palveluna.

Muuttuuko siis mikään?

Joku voi sanoa että on taas yksi sovellus vähemmän josta murehtia, kun video, puhe sekä pikaviestit hoituvat kaikki Teamsin kautta. Outlookissa voi tehdä vain kokouksen, eli ei tarvitse miettiä tekeekö Teams- vai Skype -kokouksen.
Tulevaisuuden tiimityöskentelylle avautuu varmaan uusia mahdollisuuksia kun kaikki löytyy yhdestä paikkaa, eikö vaan?
Ainakin niissä yrityksissä joissa Skype for Business on hyvin laajasti käytössä, käytännössä siis Microsoft Office 365 – pilvipalveluita käyttävät yhden tai useamman henkilön yritykset => Microsoft Teams tulee käyttöön ja saataville joka tapauksessa, vakiona, kuukausikuluun sisältyvänä palveluna.

Haluatko tietää lisää? Ota rohkeasti yhteyttä! Kertoilen mielelläni eri mahdollisuuksia Microsoft 365 – konseptista.
terveisin Jari
= = = =
Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi | Twitter@DoAudit |
// erityistoimeksiannot // Microsoft 365 // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // IT auditointi