Amazing Alex vai Race?

suosikkiohjelma Amazing Race on monessa perheessä se pakko nähdä ohjelma mutta käytännön kenttätestinä kotioloissa: Miten Amazing Alex kun taustana on Angry Birdsin eri versiot?  Ja erityisesti avaruusmaailma ollut se perheen suosikki. Ja pohjalla miljardi latausta?

Tällä ei ole mitään tekemistä oikean päivittäisen työni kanssa mutta tabletit-älypuhelimet, olkoon se Windows 8 ja tiilet. Sitä varten KÄYTÄNNÖN kokemuksia kerätään ennen koulujen alkua.

Zoomaa liikuttamalla hiirtä Alexin päällä…
Zoomaa liikuttamalla hiirtä Alexin päällä…

ET – erityistoimeksiannot

Minulta kysellään joka viikko asiakkaiden listaa tai kenelle teet IT auditointia tai erillisiä toimeksiantoja. En ole aikeissa enkä varmaan tule julkaisemaan referenssit tai esimerkit – sivuilla yhtään yritystä tai organisaatiota nimeltä. Olen pitänyt lupaukseni vuodesta 2009 alkaen ja mainitsen asiakkaita nimeltä vain jos olen kysynyt siitä etukäteen lupaa saada mainita erikseen. Sen voin sanoa että asiakkaat ovat olleet pääosin Lappeenrannassa toimivia yrityksiä. Asiakkaiden kotikielinä ovat olleet suomi, englanti, kiina, venäjä, viro, ruotsi ja espanja asiakkaiden osalta. Soveltuvin osin erityisesti Microsoftin ja Applen tuotteet ottavat nykyään kyllä erinomaisesti huomioon erilaiset kieliasetukset ja kielipaketit.

ET – erityistoimeksianto voi olla kaikkea väliltä DOS – Windows 3.1 – Windows 95 – Windows 98 – Windows XP – Windows 2000 – Windows Vista – Windows 7 – linux – Mac – IP-verkot – SEPA – pilvipalvelut – sähköinen taloushallinto (tai sitten jotain ihan muuta):

Ota yhteyttä!

terveisin Jari

Kiinalainen nappaimisto Samsungissa