Aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla syksy? Syksy 2018 asiakasinfo

Arvoisa Lukijani,

syksy 2018- asiakasinfo on ilmestynyt, koulujen alkaessa viikolla 32. Syksyn osalta ainakin http => https muutokset ovat selviä jotka käyttäjät näkevät Google Chrome selaimen osoitepalkissa. Siitä voi kysyä lisää allekirjoittaneelta.

Gutenberg tulee – oletko valmis?

Olen kesän aikana tutustunut ja opiskellut “kirjapainotekniikkaa” – ei oikeasti kuitenkaan – vaan Gutenberg editorilla tehnyt MM-2018 jalkapalloveikkauksen ja syksyllä alkavana perinteisen liigaveikkauksen kera WordPress – asioita. Jos tarvetta todellakin pintaa syvemmältä WordPress – asioissa tarvetta, ota yhteyttä. Gutenberg tulee WordPress 5.0 – julkistuksen yhteydessä vakiona. Nyt mennään versiossa 4.9.8. (tilanne 2.8.2018).

terveisin Jari

PS: Lue viiden (5) takaa artikkelini Lontoon 2012 kisoista – Twitterlandia ja Interlandia. Kirjoitus on siis 31.7.2012 tehty kun luet sitä.

Entä syksyllä 2018?

Voit lukea mietteitäni aiheesta syksy 2018 – asiakasinfosta, aiheina mm. Microsoft 365,  GDPR,  #karjalove, SSL asiat ja erityistoimeksiannot.

Ota rohkeasti yhteyttä!

elokuun 2018 terveisin Jari