Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

Arvoisa lukijani ja asiakkaani!

Oikein hyvää joulua ja parempaa vuotta 2021 lukijoilleni ja asiakkaille. Ja olet sitten parturi-kampaaja, pizzeria-kebab yrittäjä tai yhdistys – kannattaa muistaa myös yrittäjien kesken kuten yritysten että ei ole tarvetta ilmaiseksi pyhällä hengellä tehdä töitä ja olettaa että koko vuoden itsekseen kaikki pyörii, maksamatta teidän palveluista. Joten lue ja muista seuraava kappale – ajatuksella.

Muista myös laitteet – töissä ja kotona

Omien IT-järjestelmien säännöllinen huolto on osa järjestelmien taustapäivityksiä ja monesti ajatellaan että siellä ne vaan pyörivät itsekseen. Tämä pätee myös Windows- ja Mac-koneisiin, tablet- laitteisiin kuin puhelimiin tai vaikkapa yrityksen nettisivujen tekniikkaan. Ja varmuuskopiointi – aina ja ikuisesti – on asia mitä pitää tehdä säännöllisesti.

Valitettavasti tämä on se mihin usein viitataan:

Sama kuin hiuspehko päässä tai auto toimii aina, eihän niille tarvitse mitään tehdä… ja ne pitäisi saada koko vuoden ilmaiseksi, yhdellä laskulla ja kaikki muut päivitykset ja huolto loppuvuoden ilmaiseksi.

 

Ota yhteyttä niin katsotaan sinun organisaatioosi sopiva prosessi ja käytäntö. Ilmaista lounasta ei ole, ei myöskään tässä tarjouksessa.

Yleisinfoa IT auditoinnista löytyy linkeistä:

 

PS: Mietitäänkö täysin uusi tapa tehdä asioita?

Oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

terveisin Jari