Moi,

kun Windows 8 julkaistiin niin samalla julkaistiin monia “tiili”-sovelluksia. Tässä osa Windows 8 sovelluksista jotka itse asensin tai päivitin 26.10.2012 aikana:

[nivoslider id=”135789″]

Erityisesti Skype ja Lync ovat niitä sovelluksia joita käytän aktiivisesti ja käyttökokemus muuttunut Windows 8:n myötä. Google Search kisailee tietenkin Bingin kanssa ja toimii sillä tavalla hienosti että avaa kaikki haut suoraan.

Esimerkiksi Lyncin asennus menee näin Office 365-käyttäjille:

ja kun käynnistää, tältä näyttää sitten Lync Windows 8 – koneessa:

Muutamia huomiota Windows 8 kaupasta

En tiedä käytänkö väärin mutta hakutoimintoa kaipaan suuresti. Esimerkiksi tiesin tasan tarkkaan että lähes uskomattomasta musiikin “löytämis”-sovelluksesta Shazamista oli Windows 8 versi. Jouduin hakemaan sen ensin Googlella josta ohjattiin sitten “available from Windows 8 store”. Mutta onko suoraan hakua siis olemassa Windows 8 kaupan sisällä?

Liverpoolin Windows 8 sovellusta hain myös, se löytyikin ja kenties jäänyt Arsenalille tehdystä samasta sovelluksesta hieman tietoa?

Carlsberg – Liverpoolin kannattajien perusjuotavaa?

Tällä sinällään ei ole mitään tekemistä itse Windows 8:n oman kaupan kanssa mutta tiilisovellusten kehittäminen määrättyihin tarkoituksiin varmaan helpottuu ohjelmien tekijöiden osalta, kenties?

Windows 8 migraatioita tai mitä pitää ottaa huomioon Microsoftin ohjelmien päivityksissä?

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää ja näytän käytännössä. Yhteensopivuus ohjelmien osalta tottakai kannattaa tarkistaa ennen Windows 8 – päivitystä joka tapauksessa.

Windows 8 Store terveisin Jari