Hyvä veikkaajat ja lukijat,

Suuret kiitokset kaikille osallistujille. TUME ja Markus ovat ykkösiä ja Jekkumaestro kisan viimeinen. Heidät huomioidaan tässä syksyn aikana, joko henkilökohtaisesti tai virtuaalisesti..

Se tulee jääkiekon SM-liigaveikkausta, syksy näyttää sen.

Oikein hyvää jääkiekkokauden ja sisäpelikauden alkua toivotellen…

terveisin Japa, #24

Yhtä kisaa vaille valmista

Kun 24/25 lajia on käyty läpi, neljä kisailijaa on tasoissa! Tämä on siis tilanne sunnuntaina 21.8. miesten maratonin jälkeen. Venäjän Boltukajev tippui neljännesvälierissä joten hän ei voi enää voittaa kultamitalia 97 kg:n sarjassa.

Kaiken ratkaisee siis yksi laji: Kuinka monta kultamitalia Ruotsi voittaa näissä kisoissa? Veikkaajista “aleandro” on sen sanonut olevan yksi, “TUME” ja “Markus” sanovat oikean määrän olevan kaksi ja Minden mukaan länsinapuri voittaa kolme kultamitalia. Tarkkaavaiset seuraajat tietävät että Ruotsilla on tällä hetkellä (su klo 17:30) kaksi kultaista lätkää joten Espoon lahja lääketeollisuudelle on Out kisan voitosta.

Rio 2016 pistetaulukko

Peräpää on myös varmistunut: “Jekkumaestro”, Rauman ja Lukon lahja suomalaiselle telakkateollisuudelle on kisan viimeinen koska hänen peruspessimistiseen luonteeseen kuuluu se että Ruåtti ei voita mitään. Mutta mikä sitten selittää Lukon paitojen värin? Nehän ovat kuin Ruotsin lipun värin kopiot….

Rio 2016 pistetilanne

Kiitoksia osallistujille! Palaan yhteenvedon ja voittajan muodossa jahka Ruotsin kullat ovat selvillä.

terveisin #24 “Japa”

Tervehdys – um mondo novo!

ja tervetuloa Rio 2016 olympiaveikkaukseen. Maksimipisteet ovat 25, jokaisesta kysymyksestä on tarjolla yksi (1) piste. Ja kuten Jussi kyselikin, paikalla jaettavat mitalit ovat kyseessä tämän veikkauksen pistelaskussa. Ei siis odoteta seuraavaa olympiadia ja uusintatestejä, jokainen meistähän harrastaa dopingia omissa höntsälajeissaan, eikö vaan? Kun kisojen päättäjäiset ovat ohitse, viralliset tulokset ja voittajat julistetaan direktoraatin toimesta.

Rio 2016 pistetaulukko Rio 2016 pistetilanne

Pikagallup – oletko Sinä millainen katsoja?

[poll id=”7″]

Veikkausaikaa on lauantaihin 6.8.2016 klo 1:59 asti.

Kisojen kuninkaat?

Kaksi miestä oli Lontoossa 2012 suorastaan maagisia mutta onko kumpikaan heistä myös näiden kisojen kuningas?

[twentytwenty]

mo-farah-kuva

usain-bolt-kuva

[/twentytwenty]

 

Kuinka pääsen mukaan?

Valitse sopiva vaihtoehto:

Tee Rio 2016 veikkaus

Rio 2016 osallistujat

Rio 2016 pistetilanne

Onnea veikkaukseen!

“A New World” terveisin Rio 2016 veikkaustoimikunta

PS: tarvetta vastaaville lomakkeille? Ota yhteyttä