Tervehdys kaikki seuraajat,

11.7.2016 info

Alla on lopullinen pistetaulukko. Parhaat palkitaan ja tottakai kisan viimeinen/viimeiset myös palkitaan kuten luvattiin.

Joel, Pekka Vi, Pekka Va ja Hannu J sekä Manu M ja Matsu H > palaan asiaan lähiaikoina.

Kiitoksia kaikille veikkaajille!

terveisin Japa

10.7.2016 info

Illalla ratkeaa, 13 pistettä jaossa!

9.7.2016 info

Minun mokani tietokannassa kuten näkyy!

loppuottelu-spukulaatiot-ranska-portugali2Tänx korjauksesta Jose! Teitä on kaikkiaan 4 Portugalia veikannutta ja 7 Ranskaa veikannutta. Vaikka olen tehnyt tietokantoja niin en tajunnut alkuun ottaa huomioon että jossain vastauksissa on useampi kuin yksi oikea vastaus (esim. mikä maa tekee eniten maaleja alkulohkossa). Tottakai silloin Unkarista ja Walesista sai oikean merkinnän…

Mutta tuossa siis su-illaksi spekuloitavaa. Itselläni Englanti häviää finaalin, Saksa voittaa + Saksasta tulee maalikuningas joten yksinkertaisella matematiikalla en voita 😉 Mutta maalikuningashan tekee 8 maalia ja finaalissa 3 maalia, siinä allekirjoittaneen viiden viimeisen kohteen veikkaukset joten Atleticon mies tekee kaksi maalia ja kullan vie siis Gallian kukot, eikö vaan?

terveisin Japa

8.7.2016 info

Ranska finaaliin Portugalin lisäksi. Uskomaton huomio eli KUKAAN EI OLE (Huom! korjattu 9.7. tietokantaa, Ranskaa veikkasi seitsemän voittajaksi) laittanut Ranskaa mestariksi! Katsokaapa:

Mitä todennäköisemmin Ranskasta tulee maalikuningas mutta tekeekö hän finaalissa lisää. Nyt Atletico Madridin miehellä on kuusi kaappia.

Ja montako maalia finaalissa varsinaisella peliajalla?

Pisteitä reilusti jaossa ja su-iltana lisää!

4.7.2016 info

Välieräparit selvillä joten sunnuntain 10.7. jälkeen vasta tiedossa kuka ja ketkä voittavat ja kuka on kisan viimeinen…

terveisin #24

1.7. & 29.6.2016 info

Kyllä, voitte tehdä pikagallupin puolivälierien osalta… tästä linkistä.

terveisin #24

28.6.2016 info

Pieni luova tauko pistetilanteessa koska maalikuningas ja mistä maasta ja kuinka paljon maaleja Golden Boot mies tekee… samoin finaaliin selvinneet maat ja erityisesti kuka voittaa ja ken juo katkeraa kalkkia tappion myötä. Pisteitä siis jaossa lopussa oikein urakalla!

23.6.2016 info

EM-futis 2016 veikkauksen pistetilanne päivittyy satunnaisesti. Alkusarjan otteluista tulee piste/peli joten muutaman ensimmäisen viikon aikana alla oleva taulukko päivittyy harvemmin.

Pistetilanne 23.6. to-aamuna kun…

  • kaikki lohkot on pelattu eli alkusarjan pelit (36 kpl = 36 pistettä)
  • lohkovoittajat A-F ja mukana taulukossa (6 kpl = 12 pistettä)
  • vähiten/eniten päästettyjä/tehtyjä maaleja (4 kpl = 8 pistettä)

Lopullinen pistetilanne 11.7.2016

[table id=15 /]

Reklamaatiot? Katsotaan 11.7 direktoraatin kokouksen jälkeen…