Tervehdys,

alla on tietokannasta katsottuna erilaisia tilastoja ja nippelitietoa EM-futis 2016 veikkauksesta.

[su_label]Huom![/su_label] Onko laitonta? Mielestäni ei koska raha ei vaihda omistajaa, ainakaan tässä futisveikkauksessa. Lue lisää tästä linkistä.

[su_label]Huom![/su_label] Mistä löydän oman veikkausrivini? Se tuli sinulle saman tien kun teit rivin ja painoit Lähetä nappulaa. Posti saapui Jari Harjun nimissä, otsikolla ” Sinun rivisi – Jalkapallon EM-kisaveikkaus 2016”. Jos et löydä hakutoiminnolla oman postilootasi Saapuneet, Poistetut, Roskaposti yms kansioista, laita viestiä niin hoidetaan tiedoksi uudestaan rivisi.

[su_label]Huom![/su_label] Jari? Sehän on tämän kisan yleisin etunimi. Voit etsiä muitakin kaimoja pistetaulukosta.

[su_label]Huom![/su_label] Veikkaajista yksi toimitti 6.6. klo 01:04 rivinsä, ma-ti välisenä yönä. Eniten veikkauksia tuli ylipäänsä klo 21 – 22 välisenä aikana.

[su_label]Huom![/su_label] Tämän veikkausrivin teki 70 osallistujasta viisi (5) Apple iPadilla ja neljä (4) iPhonella. Eli sivusto toimii erinomaisesti mobiililaitteella, niin pysty- kuin vaakasuoraan – kokeile vaikka!

[su_label]Huom![/su_label] Finaalin maalimääräksi 90 minuutin jälkeen kukaan ei ole veikannut että se on 0-0. Tottakai voidaan mennä jatko-ajalla ja vaikka mentäisiin, Saksa sen näyttää vievän ylivoimaisen enemmistön mielestä.

[su_label]Huom![/su_label] Tämä veikkaus avattiin su 5.6. klo 10:32 ja ensimmäinen rivi tuli su 5.6. klo 12:09 Juha H:n toimesta. Viimeisin rivi tuli Jarmo H:lta pe 10.6. klo 21:48 hyvän selityksen kera (kiire päivä, luin klo 21:15 ja vieläkö ehtii… unohdin). Veikkausrivi on mukana, ei oltu edes toivuttu tuosta 18-vuotiaasta Ruotsin laulajatytön esityksestä…

[su_label]Huom![/su_label] Tilastoknoppi: KAIKKI, 70 veikkaajaa siis, ovat yksimielisiä että 15.6. klo 22 ottelu Ranska – Albania päättyy kotijoukkueen voittoon. 14.6. Portugalin ja Islannin välisessä ottelussa 67 on varmoja että Portugali vie ko. taiston. Ja 12.6. Saksa voittaa Ukrainan yhtä vaille kaikkien mielestä.