Arvoisa Asiakkaani ja lukijani

vuosi 2020 on monelta osin ollut erilainen maaliskuun 2020 jälkeen. Alkuun näytti siltä että kaikki pysähtyy ja pari viikkoa maaliskuun lopulla oli täyskielto moneen paikkaan. Sitten vappuun asti tehtiin etäyhteyksiä asiakkaille alkaen työpisteen kalustamisista ja ergonomiaan liittyvistä asioista. Onneksi käytännössä kaikki olivat jo ennestään “pilvivalmiita” joten kahdeksan viimeisen vuoden SuoraanPilveen – ideologialla toteutunut projektit olivat prosesseja myöten valmiina. Niitä nyt muokattu ja sovellettu lisää kohti sitä de facto – standardia että osa henkilökunnasta tekee käytännössä aina etäyhteyksin töitä mistä tahansa.

Oletan että jokainen joka tulee tälle sivulle käyttää puhelinta, eikö vaan? Vähintään hän osaa lukea joten 99,9 % todennäköisyydellä hänellä on myös älypuhelin jos lisäksi ymmärtää suomen kieltä. Asiaan eli onko sinulla Android puhelin ja tarvetta siirtyä Apple iPhone – käyttäjäksi? Kuulen aina mielenkiintoisia tarinoita kuinka kaikki tiedot vanhasta puhelimesta on mahdotonta siirtää Appleen tai mahdotonta siirrellä ylipäänsä Android ja Google Play – ympäristöstä Appleen ja Appstoreen? Ei pidä paikkaansa – onnistuu, myös monelle yllättävän kriittinen ja ongelmallinen siirto eli WhatsApp kuvineen ja videoineen!

Mitä vuonna 2021?

jos on jotain kysymyksiä tai haluat kysyä jotain, niin…

Todennäköisesti Microsoft 365 projektit ja WordPress – todellakin pintaa syvemmältä projektit. Nämä sellaisia se mihin olen erikoistunut. Jos tarvetta integroida Microsoft Dynamics, erilaiset intranet- ja extranet-projektit sekä muut tavat hyödyntää myös mobiililaitteita niin ota yhteyttä miten pystyn auttamaan. Jos oma osaaminen ei ole sinulle oikea, etsitään yhdessä sopiva partneri toteutuksille.

ET – erityistoimeksiannot jatkuvat

erityistoimeksiannot jatkuvat. Onko tarvetta saada uusi järjestelmä käyttöön taloushallinnossa? https – kuinka se aktivoidaan? Kuinka saan kytkettyä verkkokaupan ja muut ominaisuudet osaksi yrityksen järjestelmää? Saanko selvitettyä kaikki salasanat kun laitevaihtoja tehty ja vanhassa koneessa ne tallennettu?

Jos jokin erityinen askaruttaa, kysy ihmeessä. Jos en itse osaa, selvitän ja ratkaisemme.

Ota yhteyttä – luottamuksella.

Talvi 2020 asiakasinfo – terveisin Jari

= = = =

Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi | Twitter@DoAudit |

// erityistoimeksiannot // Microsoft 365 // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // IT auditointi