Hyvä lukijani ja Arvoisa Asiakkaani,

Tottakai olen julkaissut myös vuoden 2019 aikana normaaliin tapaan eri aiheista artikkeleita:

[ess_grid settings='{“max-entries”:”20″,”entry-skin”:”8″,”layout-sizing”:”boxed”,”grid-layout”:”masonry”,”spacings”:”10″,”rows-unlimited”:”off”,”columns”:”2″,”rows”:”3″,”grid-animation”:”fade”,”use-spinner”:”1″}’ special=’recent’ ][/ess_grid]

Jos ko. artikkelit tai sivut herättävät kysymyksiä, allekirjoittaneelta saa lisätietoa.

Microsoft 365 projektini

Nämä projektit ovat se mihin olen erikoistunut. Jos tarvetta integroida Microsoft Dynamics, erilaiset intranet- ja extranet-projektit sekä muut tavat hyödyntää myös mobiililaitteita niin ota yhteyttä miten pystyn auttamaan. Jos oma osaaminen ei ole sinulle oikea, etsitään yhdessä sopiva partneri toteutuksille.

Windows 10 projektini

En edelleenkään ole viimeiseen pariin vuoteen tehnyt mitään muita kuin Windows 10 – ympäristöjä. Jos tietokone tulee toimistokäyttöön, Windows 10 ja uusin Microsoft Office 2016 on ehdottomasti oikea ja ainoa tapa toteuttaa se. Se että tarjotaan Windows 7 – konetta (julkaistu vuonna 2009) ja siihen vanhempia MS Office – versioita osoittaa myyjältä suoraan sanottuna tapaa mitä en henkilökohtaisesti hyväksy asiakkaan suuntaan. Vähän sama kuin myisi Nokia Lumia puhelinta kertomatta että siinä ei toimi Facebook Messenger, WhatsApp tökkii ja sen selain ei vaan tue nykyisiä nettisivustoja.

Tämä oli jo siis kesän 2017 – asiakasinfossa, sama pätee edelleen! Kertaus on opistojen äiti!

SSL ja WordPress – ympäristöt

http => https Kuinka se tehdään? Kysy lisää, https://www.doaudit.fi  esimerkkinä. Kertoilen lisää ja mitä WordPress – ympäristössä tarvitaan. Lukon kuva näkyy silloin mobiilinäkymässä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

ET – erityistoimeksiannot jatkuvat

erityistoimeksiannot jatkuvat. Onko tarvetta saada uusi järjestelmä käyttöön taloushallinnossa? https – kuinka se aktivoidaan? Kuinka saan kytkettyä verkkokaupan ja muut ominaisuudet osaksi yrityksen järjestelmää? Saanko selvitettyä kaikki salasanat kun laitevaihtoja tehty ja vanhassa koneessa ne tallennettu?

Jos jokin erityinen askaruttaa, kysy ihmeessä. Jos en itse osaa, selvitän ja ratkaisemme.

Ota yhteyttä – luottamuksella.

Lappeenrannassa joulukuun 2019 alussa – asiakasterveisin Jari

= = = =

terveisin Jari

PS: Klikkaa tästä ja varaa aika kalenteriini

= = = =

Jari Harju jari.harju@doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi/ | Twitter@DoAudit |
// erityistoimeksiannot // Microsoft 365 // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // IT auditointi