Hyvä lukijani ja Arvoisa Asiakkaani,

oletan että jokainen joka tulee tälle sivulle käyttää puhelinta, eikö vaan? Vähintään hän osaa lukea joten 99,9 % todennäköisyydellä hänellä on myös älypuhelin jos lisäksi ymmärtää suomen kieltä. Asiaan eli onko sinulla Android puhelin ja tarvetta siirtyä Apple iPhone – käyttäjäksi? Kuulen aina mielenkiintoisia tarinoita kuinka kaikki tiedot vanhasta puhelimesta on mahdotonta siirtää Appleen tai mahdotonta siirrellä ylipäänsä Android ja Google Play – ympäristöstä Appleen ja Appstoreen? Ei pidä paikkaansa – onnistuu, myös monelle yllättävän kriittinen ja ongelmallinen siirto eli WhatsApp kuvineen ja videoineen!

Ja ei ole väliä onko Android > Apple siirtyminen tai Apple > Android siirtyminen kyseessä. Käytännössä onnistunut jokainen toimeksianto. Ilmaista siirto ei ole mutta pieni kulu tuhannen Euron puhelimen osalta. Kallein ollut 14000 Eurolla aikanaan hankittu Nokia Vertu (Android-laite) josta siirretty hankintahetkellä ostetuun 1800 Euron Apple iPhoneen – kaikki siirtyi ja myös ko. asiakas tyytyväinen.

Olen tehnyt eri suuntaan siirtoja Nokia <-> Microsoft Lumia <-> Windows Phone <-> Android-puhelimet <-> Apple iPhone eri tavoin ja käytännössä melkein kaikki tiedot saadaan siirrettyä ristiin rastiin. Lähinnä erityisemmät sovellukset, Instagram, WhatsUp, ko. sovelluskaupan omat ohjelmat sellaisia minkä osalta on joko haasteita tai sitten haasteet taklataan tavalla tai toisella. Koska on kolme eri “ekosysteemiä” käytössä niin Windows puhelinten omistajilla se on usein Windows Kauppa (Windows Marketplace vanhemmissa Lumioissa), Android-puhelimissa Google Play – kauppa ja Applen puhelimissa AppStore – sovelluskauppa joiden kanssa asiaa päästään/joudutaan hoitamaan. Mutta järjestelmällisesti kun käydään läpi, tunnin läpikäynti on pieni kulu tuhannen Euron puhelimen ja lisäosien ostosten jälkeen ja saadaan toimimaan eri tapaukset.

Ota yhteyttä jos ostat Apple <=> Android ja siirtyminen jompaan kumpaan suuntaan, siihen lisäosia, Google Play- tai Appstore – kaupasta sovelluksia ja tarvikkeita ja tarvitset apua ja konsultointia puhelimen ja/tai tabletin vaihdossa. Data ei huku siirrossa tai sitten se otetaan yhdessä asiakkaan talteen jos osaa tai kaikkea ei samassa yhteydessä haluta siirtää.

Android – iOS – Windows Phone terveisin Jari

Microsoft 365 projektini

Nämä projektit ovat se mihin olen erikoistunut. Jos tarvetta integroida Microsoft Dynamics, erilaiset intranet- ja extranet-projektit sekä muut tavat hyödyntää myös mobiililaitteita niin ota yhteyttä miten pystyn auttamaan. Jos oma osaaminen ei ole sinulle oikea, etsitään yhdessä sopiva partneri toteutuksille.

SSL ja WordPress – ympäristöt

http => https Kuinka se tehdään? Kysy lisää, https://www.doaudit.fi  esimerkkinä. Kertoilen lisää ja mitä WordPress – ympäristössä tarvitaan. Lukon kuva näkyy silloin mobiilinäkymässä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

ET – erityistoimeksiannot jatkuvat

erityistoimeksiannot jatkuvat. Onko tarvetta saada uusi järjestelmä käyttöön taloushallinnossa? https – kuinka se aktivoidaan? Kuinka saan kytkettyä verkkokaupan ja muut ominaisuudet osaksi yrityksen järjestelmää? Saanko selvitettyä kaikki salasanat kun laitevaihtoja tehty ja vanhassa koneessa ne tallennettu?

Jos jokin erityinen askaruttaa, kysy ihmeessä. Jos en itse osaa, selvitän ja ratkaisemme.

Ota yhteyttä – luottamuksella.

Lappeenrannassa 2.1.2020

= = = =

terveisin Jari

PS: Klikkaa tästä ja varaa aika kalenteriini

= = = =

Jari Harju jari.harju@doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi/ | Twitter@DoAudit |
// erityistoimeksiannot // Microsoft 365 // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // IT auditointi