Tervehdys Arvoisa Lukijani,

kevään 2015 asia on ennen muuta Windows 10 ja sen ilmestyminen kesällä 2015. Mikäli haluat lisätietoa, sovi tapaaminen asian tiimoilta niin kerron lisää.

Windows_10_Technical_Preview_suomeksi-demo

Jälleenmyyjät, ATK-toimittajat ja muut tahot ilmoittelevat lisäksi aktiivisesti Windows 2003 Server – palvelinkäyttöjärjestelmän päättymisestä heinäkuussa 2015.

Onko sinulla vielä tämä käytössä?
Onko sinulla vielä tämä käytössä?

Vielä muutama vuosi sitten yli puolet suomalaisten yritysten palvelinympäristöistä oli/on rakennettu Windows Server 2003:n varaan. Palvelinkäyttöjärjestelmä täytti siis tänä vuonna 12 vuotta, mikä on näiden tuotteiden kohdalla todella pitkä aika. Samoinhan Windows XP kiekuu ja kukkuu edelleen vaikka virallinen tuki on päättynyt.

Virallinen tuki Windows Server 2003:lle päättyy siis 14.7.2015. Jos käytössäsi on edelleen Windows 2003 Server – ympäristö niin ota kiireesti yhteyttä – selvitetään erilaiset mahdollisuudet ja tavat toimia nykyaikaisella tavalla.

Kuinka voin selvittää oman ympäristöni tilan?

Yksi hyvä tapa on aloittaa pilvipalveluiden mahdollisuuksien sekä niiden tuomien mahdollisten kustannussäästöjen kartoittamisella. Ota  yhteyttä IT auditoinnin osalta.

Windows 8.1 sinulla käytössä?

Jos sinulla on Windows 8.1 käytössä, niin sekä sen että Windows 8:n mukana tulee Aloitusnäyttöön ns. liikkuvat tiilet ominaisuus. Käytä Windows 8:n mukana tulevaa IE – selainta ja laita sivusi Suosikkilistaan. Mikäli nettisivuille on laitettu tuki liikkuville tiilille, ne tulevat näkyviin halutun kokoisena Aloitussivulle. Voit kokeilla mm. kuvassa olevien nettisivujen avulla ko. toimintaa.

Windows81_liikkuvat_ruudut

Homma toimii ok, ota ihmeessä käyttöön!

Erilaisia vaihtoehtoja tarjolla

[easy-pricing-table id=”137982″]

Ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä muuta kevään 2015 aikana?

Jatkan erityistoimeksiantoja, mm. Windows 10 migraatiot Windows 7- ja Windows 8.1 – ympäristöistä, Office 365 ja Office 2013 sellaisia yhdessä uusien älypuhelinten osalta joiden kanssa olen viikottain tekemisissä. Edelleen siis sovelletaan sekä uutta että vanhaa, hyvin toimivaa tekniikkaa mahdollisimman käytännöllisesti siis.

Oikein hyvää kevään odotusta ja ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä.

Helmikuun 2015 – terveisin Jari

Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833

DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi |

// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics