Tervehdys Arvoisa Lukijani ja Asiakkaani,

Laitoin kesä 2016 asiakasinfon artikkelikuvaksi digilehden kuten näkyy. Kunnollisissa digijulkaisuissa otetaan suoraan huomioon myös mobiililaitteet, älypuhelimet ja tabletit. Kokeile suoraan älypuhelimellasi, tabletilla tai oikeastaan millä tahansa päätelaitteella myös alla olevia linkkejä.

Jos asia ajankohtainen, ota yhteyttä ja tehdään sinunkin julkaisuistasi digiversio.

WordPress auditoinnit ja konsultointi

Asiakkaiden pyynnöstä olen tehnyt epävirallisia tarkistuksia myös WordPress – ympäristöön mutta nyt teen niitä myös IT auditointien tapaan myös konsultoimalla.Mitä ja millaisia WordPress auditointeja ja konsultointeja teen? Lue lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan WWW-sivustosi tilanne ja miten, miksi ja mitä kaikkea WordPress – ympäristöösi on asennettu. Saat sen perusteella WordPress – raportit, korjaustoimenpiteet ja suositukset miten ja mitä sen osalta kannattaa tehdä.

Huom! WordPressin uusin versio tätä juttua kirjoitettessa on 4.5.2 joka julkaistiin 6.5.2016. Kun WordPressissä, kuten muissakin ohjelmistoissa, tehdään päivitys, samalla kannattaa tarkistaa lisäosien yhteensopivuus samalla. Nämä katsotaan luonnollisesti läpi WordPress – auditoinnissa kaikissa ympäristöissä.

Windows 10 ja ilmainen päivitys vuoden jälkeen?

Windows 10 julkaistiin kesällä 2015 ja mitä käy “ilmaiselle” päivitykselle kun vuosi tulee täyteen? Microsoft on ilmoittanut sille jo hinnan joten mitä todennäköisemmin se muuttuu maksulliseksi.

Windowsin eri versioista voi tehdä päivityksen eri tavoin. Windows XP ja Windows Vista ovat sellaisia joista päivitys ei ole “ilmainen”.

[table id=6 /]

Ota yhteyttä, suunnitellaan eri tapoja hyödyntää myös muita ATK-asioita.

Windows Vista ja XP – tilanne toukokuussa 2016

Yksi syy on siinä että Google Chromen selain ilmoittaa Windows XP ja Vista – koneissa “Tämän tietokoneen Google Chromen päivittäminen lopetataan pian, koska Windows XP:n ja Windows Vistan tuki lakkaa”.

Windows XP on edelleen erityiskäytössä, Windows Vista monesti toimisto- tai kotikoneena. Jos sinulla on erityiskysymyksiä, olen Windows 3.0 – ajasta , eli vuodesta 1992 alkaen ollut Windows – ympäristöjen kanssa tekemisissä.

Tottakai olen julkaissut myös vuoden 2016 aikana normaaliin tapaan eri aiheista artikkeleita:

[ess_grid alias=”2016″][/ess_grid]

olkaa hyvä, luettavaksi. Jos herättää kysymyksiä, allekirjoittaneelta saa lisätietoa.

Erilaisia vaihtoehtoja edelleen tarjolla

[easy-pricing-table id=”137982″]

Erinomaisen hyvää kesää ja ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä.

Toukokuu 2016 – terveisin Jari

Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833

DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi |

// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics