Tervehdys Arvoisa Asiakkaani ja Lukijani,

kuten kevään niin myös kesän 2015 asia on ennen muuta Windows 10 ja sen ilmestyminen. Mikäli haluat lisätietoa, sovi tapaaminen asian tiimoilta niin kerron lisää.

Windows_10_Technical_Preview_suomeksi-demo

Lisäksi Lync > Skype for Business on ollut yksi huhtikuun lopun asioista joista on tullut kysymyksiä ja miten se Lync oikeasti toimii. Mikäli haluat lisätietoa, sovi tapaaminen asian tiimoilta niin kerron lisää.

skype-for-business-suomi

Kuinka voin selvittää oman ympäristöni tilan?

Yksi hyvä tapa on aloittaa pilvipalveluiden mahdollisuuksien sekä niiden tuomien mahdollisten kustannussäästöjen kartoittamisella. Ota  yhteyttä IT auditoinnin osalta.

Office 2007 tai Office 2010 sinulla käytössä?

Jos sinulla on Microsoft Office 2007 tai Office 2010 käytössä niin ota yhteyttä. Käydään läpi kuinka pystyt entistä paremmin hyödyntämään viimeisimpiä palveluita mikäli käytössäsi on Office 2013. Nyt on on julkaistu Office 2016 esiversio oli lisää ominaisuuksia on tulossa.

Office-2016-Technical-Preview-Download-and-Installation

Samoin erilaisia lisenssivaihtoehtoja on myös Officen osalta tarjolla.

Erilaisia vaihtoehtoja tarjolla

[easy-pricing-table id=”137982″]

Ota rohkeasti yhteyttä!

Mitä muuta kesän 2015 aikana?

Jatkan erityistoimeksiantoja, mm. Windows 10 migraatiot Windows 7- ja Windows 8.1 – ympäristöistä, Office 365 ja Office 2013 sellaisia yhdessä uusien älypuhelinten osalta joiden kanssa olen viikottain tekemisissä. Edelleen siis sovelletaan sekä uutta että vanhaa, hyvin toimivaa tekniikkaa mahdollisimman käytännöllisesti siis.

Oikein hyvää kesään ja ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä.

Toukokuu 2015 – terveisin Jari

PS: Mikä on Internet Explorerin uusi versio Microsoft Edge? Se selviää myös Windows 10:n yhteydessä.

Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833

DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi |

// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics