Syksyllä Visio mukaan Office 365 käyttäjille

Microsoft lisää uuden kevyemmän version Visio-sovelluksesta suurimmalle osalle Microsoft 365 -yritysasiakkaille, ZDNet kertoo. Yhtiö suunnittelee julkaisevansa Vision Office 365 käyttäjäryhmille E1/E3/E5, F3, A1, A3 ja A5 heinäkuussa 2021.

Vastuuhenkilöiden mukaan kevyempi versio tarjoaa tärkeimmät Vision toiminnot eli diagrammien tekemisen, muokkaamisen ja jakamisen. Kehittyneempiä tai erikoistuneita diagrammitoimintoja kaipaavat yritykset joutuvat edelleen turvautumaan lisämaksun vaativiin Visio Plan 1 tai Visio Plan 2 -paketteihin.

Visiosta on saatavilla ennakkojulkaisuversio Microsoft 365 -palvelussa innokkaille testaajille. Microsoft kertoo kuitenkin pienellä präntillä, että ennakkojulkaisu on saatavilla vain pienelle määrälle asiakkaista eikä tule ainakaan vielä EU-maihin.