white and black braille typewriter

Kesän 2021 asiakasinfo julkaistu

Arvoisa asiakas ja lukijani,

Kesä 2021 – asiakasinfo on julkaistu. Siinä on käsitelty kaikille tärkeitä asioita viikottaisessa työssä eli tietoturvapäivityksiä, varmuuskopiointia ja asioiden miettimistä uudella tavalla.

Lappeenranta ja 5G

Lappeenrannassa ollaan Venäjän rajan läheisyydessa ja ollut paljon 5G – yhteyksistä tai siis niiden puuttumisesta. Tilanteeseen on tulossa muutos ja 27.4.2021 alkaen Elisan 5G-verkko kattaa ison osan Lappeenrantaa. Kattavuus: kaupungin keskusta, Kimpinen, Harapainen, Reijola, Mattila, Kesämäki, Kuusimäki, Voisalmi ja Kourulanmäki.

#5G #Lappeenranta

WordPress ja säännöllinen ylläpito

Artikkelikuvan järjestelmällä on 40 % markkinaosuus WWW-sivujen osalta ja aivan karseita ympäristöjä tullut vastaan alkuvuoden aikana. ITSEKSEEN eivät mitkään sisällöt päivity ja vielä vähemmän asiakkaan kannattaa kommentoida asiaa jos hän itse ei halua panostaa omien WWW-sivustojen osalta asiaan. 100 Euron vuosimaksulla Internet – operaattorin suuntaan kun ei saa mitään muuta kuin levytilan mutta eipä juuri muuta.

Edelleen oikein hyvää kesän odotusta ja voit lukea Kesä 2021 asiakasinfoni.

terveisin Jari, #24 – aina ja ikuisesti

= = = =

Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi | Twitter@DoAudit |

// erityistoimeksiannot // Microsoft 365 // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // IT auditointi