Tietoturvakiertue Lappeenrannassa 23.11.2016

Hyvä Lukijani ja Asiakkaani,

Tietoturva on noussut merkittäväksi tekijäksi sekä yritysten kilpailukyvyn että yhteiskunnan turvallisuuden kannalta. Samaan aikaan yritykset pohtivat, mitä uusi EU:n tietosuojasäännöstö tuo tullessaan. Uusi asetus tuo mukanaan uutuutena hallinnollisen sanktion, joka on merkittävä; liikevaihtoon sidottu sakko on suuri: 10 tai 20 miljoonaa euroa taikka 2 tai 4 prosenttia yrityksen maailmanlaajuisesta kokonaisliikevaihdosta. Kyseessä on iso muutos, sillä edelleen on yrityksiä, joissa ei ole hallitustasolla aiemmin käyty läpi yrityksen tietosuoja-asioita. Tulevaisuudessa tietoturvan ja -suojan tulisi kuitenkin olla sisällytetty erilaisiin digitaalisiin hyödykkeisiin.
Suuri tietoturvapäivä järjestetään 29.11.2016 Helsingissä, osana paikalliset kiertueet täydentävät ohjelmaa.

Lappeenrannan osio 23.11.2016

Tervetuloa Etelä-Karjalan tilaisuuteen 23.11.2016 Sokos Hotelli Lappeeseen. Tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta löytyy Etelä-Karjalan Kauppakamari sivuilta.
tietoturva-kiertue-e-k-kauppakamari
Kerron itse lähinnä siitä jos kaikki ei mene kuten Strömsössä ja miten ja mitä pitää ottaa huomioon onnistumisen osalta tietoturva-asioissa.
terveisin Jari