Syksy 2016 asiakasinfo on julkaistu keskellä kesää

Hyvä Lukijani,

syksy 2016 – asiakasinfo on ilmestynyt. Syynä Windows 10 1-vuotispäivä ja lähestyvät Rion olympialaiset. Molemmat tuovat mukana taas uusia tapoja hyödyntää erilaisia palveluita. Tein keväällä 2012 ennen Lontoon kesäolympialaisia asiakasinfoon tekstiä aiheena “Responsive Design”. Silloin, siis kesällä 2012, sen suomennosta en tiennyt mutta oli se termi jota käytetään kun nykyisiä nettisivuja suunnitellaan eri medioille ja erilaisille päätelaitteille. Lue ihmeessä kesä 2012 – asiakasinfosta myös siitä.
Ja jos katsoit jalkapallon EM-kisoja niin sielläkin hyödynnettiin sosiaalista mediaa erinomaisesti. Itselläni EM-Futis 2016 veikkaus oli myös menossa mukana. Maailma on mennyt täsmälleen Lontoon 2012 havaintojen mukaan, eikö vaan?

Mobiilikäyttö lisääntyy koko ajan

Tässä pikainfona muutamista sivustoista la-su statistiikkaa jolloin huomaa suoraan sen että iltaisin ja viikonloppuisin sivustoja käytetään puhelimella ja/tai tabletilla.
Taulukkoa ID 3 ei ole olemassa.
Kuva havainnollistaa kehitystä vielä paremmin:
[supsystic-table-diagram id=’7′]
 
[supsystic-table-diagram id=’8′]
Miten on sinun sivustojesi laita? Ottavatko ne huomioon kehityksen joka alkoi viimeistään Lontoon 2012 olympialaisissa?

Windows 10

Windows_Insider_Anniversary-Ninjacat-2160x1440-fi-FI
Kirjoitan Windows 10 artikkeleita elokuussa lisää kun asiakkaille tehdään maksullisia päivityksiä ja mitä muuta esiintyy 29.7.2016 jälkeisenä aikana kun ilmainen päivitys Windows 7- ja Windows 8.x-versioista on päättynyt.

Entä syksyllä 2016?

Voit lukea mietteitäni aiheesta syksy 2016 – asiakasinfosta, aiheina mm. WordPress, digilehdet, Windows 10 ja aikaisemmat artikkelini.
EURO_2016_Ticketing_FB_Share_ENJalkapallon EM-kisojen 2016 virallinen sovellus – EUFA 2016 – puhelimille ja tableteille näytti jo tietä mihin on menty. Rion olympiakisat tuovat taas mukanaan uusia tapoja hyödyntää mobiililaitteita.
Ota rohkeasti yhteyttä!
Kesäterveisin Jari