hotmail.com tai outlook.com ei toimi Windows Live 2012 kanssa?

Tervehdys,

on tullut kysymyksiä: “Minulla on @outlook.com tai @hotmail.com tili ja en pääse enää lukemaan Windows Live Maililla postilaatikkoa vaan tulee virhe…”. Syy on se että Microsoft päivittää @outlook.com, @hotmail.com, @live.com ja @msn.com tilit heinäkuusta 2016 alkaen uuteen ympäristöön.

Windows Live Mail 2012 -sovellus ei muodosta yhteyttä Outlook.comiin

Kun sähköpostitili on päivitetty uuteen Outlook.comiin, Windows Live Mail 2012 -sovellus ei enää synkronoi sähköposteja, yhteyshenkilöitä ja kalenteritapahtumia näistä tileistä, koska Windows Live Mail 2012 -sovellus ei tue uuden Outlook.comin käyttämiä nykyaikaisia synkronointitekniikoita.

Entä jos käytössä on Windows 7?

Ei auta muuta kuin käyttää nettiselaimella koska Windows Mail sähköpostia joka tulee vakiona Windows 10 ja Windows 8.1 koneissa > Siirry osoitteeseen www.outlook.com jollakin pääasiallisella verkkoselaimella ja kirjoita @outlook.com-, @hotmail.com-, @msn.com- tai @live.com-sähköpostiosoite ja -salasana, jotta voit kirjautua sisään ja hallinnoida sähköposteja, yhteyshenkilöitä ja kalenteritietoja.

Muita vaihtoehtoja?

Kysy niin katsotaan tarkemmin koko sähköpostiympäristösi.
terveisin Jari