Windows 10 maksulliseksi 29.7.2016 jälkeen

Tervehdys asiakkaani ja lukijani,

Oletko huomioinut että maksuton Windows 10 -versiopäivitystarjous päättyy 29.7? Microsoftin ehdot ja sopivat laitevaatimukset täyttävät Windows 7- ja Windows 8.1 -laitteet voi päivittää maksutta. Aikaa tähän on siis vielä:
[tminus t=”2016-07-30″ style=”carbonite-responsive”/]
 
Eri lähteissä on ollut erilaisia hintoja kuinka paljon Windows 10 maksaa päivityksenä elokuussa 2016. Windows 10 Home eli kotiversion hinnaksi on yleisimmin laitettu 110 Euroa ja yrityskäyttöön tarkoitetun Windows 10 Professional hinnaksi 260 Euroa. Mutta “ilmainen” päivitys, ilman asennukseen menevää aikaa, hikea ja tuskaa oleva päivitys on siis tulossa maksulliseksi.
Jos sinulla Windows 10 – kysymyksiä, ota yhteyttä. Olen tehnyt Windows 10 migraatioita koko vuoden, käytännön kokemusta mitä erilaisimmista ympäristöistä ja ohjelmista.
terveisin Jari
PS: Tässä Windows 10 lisäinfoa:
Päivitä Windows 10 versioon maksutta – suora linkki
Windows 10 päivitykseen