MS Office 365 – Outlook 2010 ja aikaisemmat Outlookin versiot

Tervehdys,
Microsoft Outlook 365:n osalta minimivaatimus Outlookin osalta alkaa olla käytännössä joko Outlook 2013 tai Outlook 2016 versio. Se toimii myös Outlook 2010 – versiolla ja onnistuu ns. autodiscover toiminto myös sen avulla. Ota yhteyttä, Outlook 2010 kyllä toimii siis vielä maaliskuussa 2016 Microsoft Office 365:n pilvipalvelussa.
Mikäli käytössä on Outlook 2007 tai jopa Outlook 2003, ota yhteyttä niin kerron miten siirryt nykyaikaan. Tämä siis jo ohjelmien osalta, mutta erityisesti jos haluat hyödyntää joko Microsoft Office 365 – pilvipalvelua tai Google Business for Apps – pilvipalvelua.

Kuinka voin selvittää oman ympäristöni tilan?

Yksi hyvä tapa on aloittaa pilvipalveluiden mahdollisuuksien sekä niiden tuomien mahdollisten kustannussäästöjen kartoittamisella. Ota  yhteyttä IT auditoinnin osalta.
Jari Harju jari.harju(at)doaudit.fi | +358 40 566 8833
DoAudit Oy Lappeenranta | https://www.doaudit.fi |
// IT auditointi & erityistoimeksiannot // haastavien IT-ympäristöjen konsultointia // Windows & Mac, tabletit ja älypuhelimet // tietoliikenne ja Computer Forensics